![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu tot caut de 3 zile cum sa ma tund si nimic nu ma multumeste. Si nici nu stiu unde sa ma duc. Parca vad ca iar ajung la Mihai, ca macar e relativ ok, desi nu ma da pe spate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mdaa si eu vreau sa ma tund, dar nu stiu cum. Mama lui de par canu se aseaza neam! Ma duc azi sa-mi fac programare la coafor. S-s deschis unul nou... louis David parca! Imi inspira oarece incredere! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vad ca si tu, Diana, vrei sa fii vrabiuta zburlita! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
PS: Mi se pare ca parul scurt da cam tot aceiasi bataie de cap ca si parul mediu. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
tocmai mi-am facut programare pe maine la Mihai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau sa ma si vopsesc. Dar inca sunt in ceata, ca nu stiu exact nici cum ma tund nici cum ma vopsesc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelita, cine-i Mihai asta draga? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parul foarte scurt mie uneia nu-mi da absolut niciun fel de bataie de cap: spalat, bagat niste gel sau crema de frizuri in el, ciufulit, gata. Cu tot cu spalat imi ia max. 5 minute pe zi.
La lungimea tunsorii d-nei Stone trebuie totusi bibilit daca nu sta de la mama lui asa (adica cine are parul lins trebuie probabil sa-i faca ceva pentru volum in varful capului). Tunsoarea imi place mult! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind ma duc acasa o sa scanez niste poze din "copchilarie" , sa vedeti ce fata faina si finuta era mandea cind era tunsa scurt. Acu` vreo 18 ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Parul tuns scurt la mine se aranjeaza de la tine. Volumul il dau usor cu tapat lejer cu is natiur. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am tuns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poate pun poze deseara pe grup.
De vopsit ma vopsesc Miercuri. Bulina Mihai e un tip la care m-a dus Walpu sa ma tund si de atunci tot cu el am ramas. Adevarul e ca tunde destul de ok, e f punctual, insa este incredibil de enervant!!! Deci e genul la care nu conteaza ce crezi tu, si ca ii spui tu ca ai incercat si nu iese, el iti raspunde "Asta pentru ca nu ai facut ca mine, sau nu ai folosit produsele mele". Si este f ingamfat si face niste aluzii tzaranesti de-a dreptu, cum a fost tura asta cand din discutia lui reiesea ca eu nu vin mai des la coafor pt ca nu am bani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci in concluzie vreau sa il schimb ca ma calca pe nervi personalitatea lui!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti fie de bine Angelu', abia astept sa te vaz!
Pai coafezii astia, ca sa nu-i numesc altfel sunt si ei afectati de criza. Kalua, imi place f tare noua ta tunsoare si te prinde bine. Si nu te mai scuza atat ca arati f bine (am vazut si pe la machiaj nu stiu ce scuze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Di, abia astept sa te vad a la Sharon Stone. Eu il am mediu si-mi fac bucle si nici nu cred ca ma voi mai tunde curand din cauza ca fata mea cea mare nu se preteaza la tunsori scurte. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la ce turbata sunt nu m as mai duce in veci la el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , mi se pare penibil, nu are deloc maniere mai ales ca in coafor e multa lume si se aude toata conversatia.
Pe mine ma enerveaza coafeza ca ma tunde bine doar cand nu e aglomerat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:41 AM |
|