![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Vreau sa va zic ca la mine cele 2 criterii eliminatorii pentru alegerea coafezei/coafezului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ideal sunt urmatoarele: 1. pricepeprea si experienta si 2. atitudinea si mai ales sa stie de regula "tacerea e de aur". Urasc sa vorbesc despre tot felul de prostii, e suficient ca suport tortura aia (uneori dureaza si 3 ore pana ma vopseste, spala, tunde, coafeaza) si compania unor specimene fara creier (ma refer la unele cliente), nu mai am nevoie sa fac si small talk. Tipa la care ma duc de ceva vreme a invatat ca nu imi place sa ma intrebe ineptii sau sa imi barfeasca pe x si y asa ca si ori gasim ceva interesant de vorbit, ori ne rezumam la "vreau asta", "da/nu se poate", dupa care fiecare isi vede de ale ei.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai deedee inseamna ca mihai ti-ar placea, ca el chiar vorbeste f f putin, atata ce mai face cate o recomandare din cand in cand si in rest daca il intrebi tu. Nu barfeste si nici nu face small talk, nici vorba. Doar ca vorbeste putin dar si cand vb are un stil mega enervant, un aer din ala de superioritate.
Lume nu e niciodata la el, ca are un salon micutz si programeaza in asa fel incat sa nu se suprapuna. Asta imi place la el, nu am asteptat niciodata nici 5 minute. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apropos de pupeze la coafor(mama , ce nu le suport!).Data trecuta la Sorin era o tipa inalta si slaba (mai putin fundul extrem de mare s "tocit"pe care il hitina dreapta-stinga foarte secsi- zicea- de fapt parca era o nava in tangaj! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) care pura cunonsalanta:
- Una pereche papuci decupati in fata de culoare verde. - Ciorapii care se vedeau: galben murdar. - Pantloni kaki-obosit, strinsi pe fundul latin-latit - Una bucata mov-turbat-electric cu paiete-cucubeu - Una bucata pardesiu culoare ou de rata - Una bucata copil de 6 ani care a innebunit tot salonul In urma procesului de hairstyle s-a ales cu o coafura a la Rihana, coafura care nu i se potrivea ca nuca-n perete, parul e fiind rar si fara volum de la mama lui. Incintata, i-a spus extrem de afectat baiatului care a tuns-o: " Oaaauuuuu, stii ca-mi place asa mult sa fiu la moda!!! Nu pot iesi din casa daca nu sint aranjata. Astazi mi-a trebuit o ora sa ma imbrac!" Era sa cad de pe scaun. Toata lumea ridea pe infundate... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hihihi
Eu am bobul ala un pic mai lung in fata, si tot par rar si fara volum am, dar tocmai ca e printre putinele tunsori care imi dau volum. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
au patruns mafiotii si pe topicul asta (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
kalua tare tare bine iti sta cu parul asa scurt si contrastul cu sprancenele negre si ochii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e tare interesant e f faina frizura Sharonei insa cred ca e si foarte prelucrata |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Pai Angel si daca as avea cum sa ma programez in Timisoara tot nu mi-ar placea Mihai asta. Degeaba vorbeste putin, daca vorbeste prost.
Maat apropo de proaste la coafor, mi-a povestit o tipa in care am toata increderea ca nu minte ca a auzit-o pe o domnita din specia pitipoancelor de companie (Siliconatus Felina in Atlasul de mitocanie urbana al celor de la Guerilla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) intreband-o pe doamna care facea programarile in ce data cade revelionul, ca sa stie si ea cum isi programeaza agenda astfel incat sa ajunga si la coafor. WHO THE STUPID? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Deedee, esti mortala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu penultima oara cand am fost la coafor, am stat langa Floriana Jucan. Mama, frumoasa femeie! Si pe masura de fitoasa sau poate doar aroganta. off topic: Deedee, apropo de ce spuneai tu cu data revului, dialog intre 2 pustoaice: M-a invitat X la majoratul lui. Misto, cati ani implineste? Hmm nu stiu, o sa il intreb. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
si la mine e tot cam off topic. Da ce sa-ti zic Sweet, daca nu ar fi vietatile astea, poate ca lumea ar fi prea banala. Am un coleg la birou care spune ca atunci cand se uita in jur ii creste instantaneu respectul de sine vazand abundenta de ignoranta si prostie in care se scalda unii.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, a fost astazi si l-am vrajit pe frizeritu` Sorin. Tunderea o sa aibe loc miercuri la ora 19:00. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maat apropo de proaste la coafor, mi-a povestit o tipa in care am toata increderea ca nu minte ca a auzit-o pe o domnita din specia pitipoancelor de companie (Siliconatus Felina in Atlasul de mitocanie urbana al celor de la Guerilla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) intreband-o pe doamna care facea programarile in ce data cade revelionul, ca sa stie si ea cum isi programeaza agenda astfel incat sa ajunga si la coafor. WHO THE STUPID? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Suuuuuuuuupeeeeeeeer tare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Asaaa, sa-mi notez in agenda: miercuri poze cu frizuri de la Angel si Di. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:18 AM |
|