![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sarna'
acum am terminat de pus poze, si mi-am dat seama ca in alte de "dinainte de vopsit" pare mai deschis in pozele astea, ca le-am facut in alta lumina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar in realitate e mai deschis acum, dupa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto, angel, si intr-adevar, iti da volum tunsoarea asta. Are maini de aur Mihai asta.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte bine-ti sta!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai am pe grup si poze de acum fix un an, cu aproape aceeasi tunsoare, tot la Mihai si cam cu aceeasi culoare la par.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Veeewi nice (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, uuuuu nice (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Am tot auzit si eu de mihai (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pitzi vezi ca sunt vreo 3 mihai aici in zona (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toti hairstylisti.
Diana am citit pe la bar "problema" cu tunsoarea. Da totusi o poza vedem si noi? Amu lasa, eu zic ca tunsoarea e un semn ca sa nu iti pui silicoane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gandeste-te, daca patetsti asa si cu ele, tu sa iti imaginezi ca o sa fie cumva si defapt sa fie altcumva si sa mai vina si d-l Maat sa iti dea vreo duma, ce faci? Parul creste usor, dar silicoanele mai greu le scoti. Amu nu vreau sa fiu rea cu remarcile astea, doar incerc sa te pregatesc emotional. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
3 Mihai hairstylisti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am prins drag pt genu` asta de impletitura...nu prea se vede clar modelu`, da` cine-i interesat, pot face niste poze mai explicite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/rope014.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Si eu mi-am purtat parul asa o perioada in liceu, deja mi-l faceam foarte repede, mai am o varianta foarte faina, incerc sa-l fac maine mai spre seara, ca maine dimineata am examen.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:38 AM |
|