![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Imi place. Consider ca e foarte potrivita pentru sezonul asta, cand foarte vant dimineata si cald la amiaza. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ca premierul ucrainei (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Coronita de-asta i-am facut si eu fiica-mii intr-o vreme si-i placea mult. Ia chiar sa-i mai fac. Acum, cat are parul mai lungut ca peste o luna nu mai am cu ce.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ca premierul ucrainei (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . aoleo, nuuu...nu`mi place coada aia impletita si dai ocolu` la cap cu ea...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu ma impletesc numai pe-o parte...hai ca va arat maine mai pe indelete. |
|
|
florin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Extensii de par
Extensii de par cu clips-uri din par 100% natural. bla bla bla....reclama This post has been edited by angeldust: May 9 2009, 04:44 PM |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e culoarea mea: (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01505-1.jpg)
Si astea-s suvitele pe care vreau sa mi le fac. (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/2-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce dragute sunt, imi place stilul! Pare asa pur si sweet si totusi incarcat cu personalitate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar problema este chiar sa iasa suvitele la fel in realitate si sa se mentina culoarea asa frumos.
Frumos si blondul tau! |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Sper sa iasa bine , ca celelalte variante ar fi albastru sau verde pe parul meu. O sa mi le fac saptamana viitoare ca tot trebuie sa ma vopsesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Neaparat sa pui poze, daa?!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albastru sau verde cred ca ar fi totusi prea puternice...Apropo, la ce coafor te duci? Banuiesc ca ai o coafeza de incredere pe mana careia sa lasi schimbarea de look destul de indrazneata, intuiesc bine? |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Langa mine, pe Iancului. Pun, pun si poze. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:24 PM |
|