![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi place foarte mult. Cine se tot joaca asa frumos in parul tau?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pai e stilista pe care o ajut (eu spal clientele pe cap, le vopsesc, decolorez, ususc, sau mai ondulez....in rest ce tine de tunsoare si aranjat ea e stilista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Are foarte multi clienti si singura e greu sa faca fata asa ca.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Super Rody! Cat de frumos... Si eu obisnuiam sa-mi fac tot felul de impletituri... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu nu mai pot... vreau par lung iara!!! E mai simplu cu parul lung. Il faci intr-un milion de feluri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ieri am fost la concert si m-am impletit singura. Mi-am facut doua saracute de codite. Nici nu se compara.
Mersi Book, Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
florentina1987 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor...este o firma care are o hair-stylista foarte buna si da si consultatii gratuite cand vine la dvs. acasa pentru a va aranja. sunati la SPAM EDITAT si sa vedeti ce bine va aranjeaza parul si va da sfaturi. Eu am chemat-o o data si am fost foarte incantata de ce mi-a facut si de informatiile bune. ca acum fiecare apr e diferit si trebuia tratat in mod corespunzator.
|
|
|
ioanna |
![]()
|
Musafir ![]() |
O metoda inovatoare pe baza de keratina pentru indreptarea permanenta a parului sau doar de definire si netezire, in functie de necesitatea clientei. Rezultate de lunga durata si preturi foarte mici.
detalii la SPAM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O metoda deloc inovatoare sa iti iei ban... :|
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetelor, bine ca veni vorba de asta, aveti grija cu tratamentele cu keratina, contin formaldehida si chiar o cantitate mare. In America deja s-a iscat un mic mare scandal pt ca sunt f toxice si va spun si din proprie experienta, se fac si la mine la salon-- sunt o porcarie. Arata parul bine insa datorita chimicalelor cancerigene (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tu lucrezi in domeniul beauty, Bebica? N-am stiut asta pina acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Despre produsele de ingrijire despre care se spune ca ar contine si cheratina ce stii? Sin ok sau nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:26 AM |
|