IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce nu se mai poarta, Ce e demodat
kalua
post Jan 28 2007, 01:36 PM
Post #11

Musafir

bubulinuto, aia de plasa sunt ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si aia fini de tot, de nici nu se vad.
Aici vad o gramada de fete care incalta sosete groase la culoarea balerinilor (negre, de ex), asa ceva nu se face. De fapt nici nu inteleg de ce poarta balerini in toiul iernii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ennoemi
post Jan 28 2007, 05:55 PM
Post #12

Contaminat
*

Group: Membru
From: cluj napoca
Member No.: 1,105

eu am gasit vara trecuta niste balerini foarte misto, cu o floricica tricotata, dar avand probleme cu bataturile daca nu purtan ciorapi, mi-am umplut sertarele cu ciorapi trei sferturi colorati discret, cu fluturasi si floricele foarte discrete de la modex. de efect.

+Quote Post
kalua
post Jan 28 2007, 09:24 PM
Post #13

Musafir

Eu am spus ce-a fost de spus, dar binenteles ca fiecare face cum crede el si cum i se pare frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 1 2007, 12:02 AM
Post #14

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

daca se poate sa ma bag si eu....... as vrea sa adaug ca nu se mai poarta culorile tipatoare (roz, turquoise, portocaliu, galben)... sau cel putin nu impreuna (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) mentionez ca am simtit nevoia sa spun asta deoarece ma agreseaza inca lumea pe strada.... de asemenea, dupa parerea mea sunt out cizmele cu varf ascutit si toc cui, mai ales de lac... si mai ales cu strampi plasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu?

de asemenea, vintage e out din cate stiu eu, si blugii tocitzi de asemenea....

am mai auzit ca in materie de par intinsul cu placa ar fi out... si ca s-ar purta bucle naturale.... eh, da in romania cred ca o sa continuam cu presa cum stim noi mai bine.....

+Quote Post
Ala80
post Feb 1 2007, 09:31 AM
Post #15

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Bucle naturale am azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar si cizme cu varf ascutit si toc cui. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca am mai discutat odata ca astea sunt clasice si merg. Sau nu merg...?

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 1 2007, 09:42 AM
Post #16

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

eu una nu mai pot sa vad cizme cu varf ascutit si toc cui, indiferent daca se mai poarta sau nu. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
cat despre placa, hmmm, am vazut in prezentari si par foarte drept. cred doar ca nu trebuie sa fie foarte aranjat ci lasat mai natural. mie, de ex, si in coada mi se pare mai ingrijit cand varfurile sunt intinse cu placa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar si buclele imi plac mult. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 1 2007, 11:39 AM
Post #17

Musafir

Incaltarile cu varf ascutit si toc cui sunt clasice. Mie-mi plac tare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar pantofi de lac cu bot ascutit si toc cui n-as purta.

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 1 2007, 01:02 PM
Post #18

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Eu nu renunt la cizme, abia mi-am luat si fuste la ele.
Si, scriind pe alt topic, vin cu o precizare: se poarta parul drept, dar nu intins cu placa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Kitten
post Feb 1 2007, 05:55 PM
Post #19

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

ok! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
bubulina
post Feb 4 2007, 07:34 PM
Post #20

Musafir

Se poarta sau nu balerinii cuvarful taiat? Eu parca am inteles ca nu...
Mi-am amintit de balerinii argintii postati de ala (am vazut o pereche similara, dar ...) care aveau ca un bot adaugat taiat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Ca model in genul astora:

http://www.pimkie-shop.com/article-balleri...0-94438806.html

Se poarta sau nu?

+Quote Post

7 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:17 AM