![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bubulinuto, aia de plasa sunt ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si aia fini de tot, de nici nu se vad.
Aici vad o gramada de fete care incalta sosete groase la culoarea balerinilor (negre, de ex), asa ceva nu se face. De fapt nici nu inteleg de ce poarta balerini in toiul iernii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 28-January 07 From: cluj napoca Member No.: 1,105 ![]() |
eu am gasit vara trecuta niste balerini foarte misto, cu o floricica tricotata, dar avand probleme cu bataturile daca nu purtan ciorapi, mi-am umplut sertarele cu ciorapi trei sferturi colorati discret, cu fluturasi si floricele foarte discrete de la modex. de efect.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am spus ce-a fost de spus, dar binenteles ca fiecare face cum crede el si cum i se pare frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
daca se poate sa ma bag si eu....... as vrea sa adaug ca nu se mai poarta culorile tipatoare (roz, turquoise, portocaliu, galben)... sau cel putin nu impreuna (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) mentionez ca am simtit nevoia sa spun asta deoarece ma agreseaza inca lumea pe strada.... de asemenea, dupa parerea mea sunt out cizmele cu varf ascutit si toc cui, mai ales de lac... si mai ales cu strampi plasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu?
de asemenea, vintage e out din cate stiu eu, si blugii tocitzi de asemenea.... am mai auzit ca in materie de par intinsul cu placa ar fi out... si ca s-ar purta bucle naturale.... eh, da in romania cred ca o sa continuam cu presa cum stim noi mai bine..... |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bucle naturale am azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar si cizme cu varf ascutit si toc cui. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca am mai discutat odata ca astea sunt clasice si merg. Sau nu merg...?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
eu una nu mai pot sa vad cizme cu varf ascutit si toc cui, indiferent daca se mai poarta sau nu. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
cat despre placa, hmmm, am vazut in prezentari si par foarte drept. cred doar ca nu trebuie sa fie foarte aranjat ci lasat mai natural. mie, de ex, si in coada mi se pare mai ingrijit cand varfurile sunt intinse cu placa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar si buclele imi plac mult. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incaltarile cu varf ascutit si toc cui sunt clasice. Mie-mi plac tare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar pantofi de lac cu bot ascutit si toc cui n-as purta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu nu renunt la cizme, abia mi-am luat si fuste la ele.
Si, scriind pe alt topic, vin cu o precizare: se poarta parul drept, dar nu intins cu placa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
ok! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se poarta sau nu balerinii cuvarful taiat? Eu parca am inteles ca nu...
Mi-am amintit de balerinii argintii postati de ala (am vazut o pereche similara, dar ...) care aveau ca un bot adaugat taiat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Ca model in genul astora: http://www.pimkie-shop.com/article-balleri...0-94438806.html Se poarta sau nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:17 AM |
|