![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
si mie mi se pare ok. poti sa o porti cu o pereche de colanti negri (lungi) si niste sandale cu toc inalt. in felul asta se schimba centrul de interes de la rochie la colanti care sunt in. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce bine! Clar ca imi pun super tocuri! Imi place mult ideea cu colantii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Stiu ca e out, dar pentru o nunta in provincie cred ca merge. heeeeeyyyyy (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) cum adica??? de ce zici de provincie parca ar fi la tzara??? sa stii ca unele nunti de pe aici sunt mai fancy decat in capitala.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in alta ordine de idei, e superba rochia, imi place si culoarea. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kitten, eu voi merge intr-un orasel mic, un fel de provincia provinciei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stiu ca exista multe nunti cu fast si fite in provincie. Cea la care voi merge eu e destul de "cumintica". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost ieri la coafor si am rasfoit cateva reviste acolo, intr-una erau chiar doua rochii in stilul asta: una facuta gogosar prin niste noduri (de la Lanvin parca) si una purtata de Sandra Bullock (nu mai stiu de la cine). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 22-February 07 Member No.: 1,235 ![]() |
mie imi place sa ma imbrac mai deosebit...sa atrag atentia...dar nu intr-un mod vulgar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) cateodata mai caut prin dulapul mamei... si mai fac combinatzii interesante cu haine mai vechi... desigur, as vrea sa ma imbrac tzuper mijto, dar nu imi permite buzunarul (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) asa ca mai improvizez...si pot sa zic ca imi iese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) try it!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Uite-o: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/rochie.jpg) (nu sunt eu in poza). Stiu ca e out, dar pentru o nunta in provincie cred ca merge. sa stii ca am vazut rochii cocoon in colectiile toamna iarna 2007-08 (cavalli si armani)... asa ca relax!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blugii decolorati, si mai rau: blugi decolorati numai pe anumite portiuni.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e out deloc; se poarta iar "gogoasele"... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu n=as umbla cu o de aia nici sa ma tai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:30 PM |
|