IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce nu se mai poarta, Ce e demodat
Diana.
post May 20 2007, 05:00 PM
Post #41

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Depinde cit este de inalta purtatoarea: la 1,66 ai mei, nu mi-ar sta bine deloc.
Insa pe o persoana inalta, filiforma, arata foarte bine.
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Dec 28 2007, 04:12 PM
Post #42

Musafir

girls sunteti mai la curent cu moda mai ales ca unele stati in orase mari nu pipernicit ca al meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

am 2 intrebari
se mai poarta?

1 blugi deschisi taiati dar nu taiati sa se vada pielea nu stiu cum sa explic asa franjurat ca si cum ar fi ros

2 cizmele cu varf ascuti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

pls (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 05:15 PM
Post #43

Musafir

Divi, eu nu tare stiu cum e moda pentru ca eu ma imbrac cum ma simt bine si sa fiu incadrata in normal. Din punctul meu de vedere, nu stiu cat se mai poarta taieturile pe blugi, cat despre cizme cu bot ascutit, alea cred ca sunt off. Sunt la mare moda botinele cu un pic de toc gros si varf rotund, care's foarte sic, dupa parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 29 2007, 02:29 AM
Post #44

Musafir

Cizmele cu varf ascutit vin tare de tot iar, sezonul asta e plin de asa ceva la designeri.
Blugii aia nu se mai poarta.

+Quote Post
divi2007
post Dec 29 2007, 11:21 AM
Post #45

Musafir

kalua mersi mult (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) credeam ca am aruncat bani pe geam dar nu e asa , mie asa de mult imi plac cum vin la tinuta mai ales la pantal putin largi cum se poarta acum si care ma prind bine ca cei skinny deloc nu ma avantajau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

dar ce blugi sunt acum in trend? la forma si mai ales culoare

+Quote Post
kary_pink
post Dec 29 2007, 11:25 AM
Post #46

Musafir

QUOTE(kalua @ Dec 29 2007, 02:29 AM) *
Cizmele cu varf ascutit vin tare de tot iar, sezonul asta e plin de asa ceva la designeri.
Blugii aia nu se mai poarta.

Asta-mi suna foarte bine desi nu prea m-am lasat eu influentata de trend (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am o pereche de cizme cu bot ascutit la care tin foarte mult, chiar le-am pus si flecuri noi anul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 29 2007, 01:42 PM
Post #47

Musafir

Mie personal mi se pare ca nimic nu-i mai feminin si mai elegant decat o pereche de incaltari cu varful ascutit si cu toc cui, asta indiferent de trenduri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Blugii in sunt inchisi la culoare (fara prespalari sau alte tehnici de decolorare), simpli, fara aplicatii, broderii, etc. Se poarta cam toate croielile, inafara de evazati in combinatie cu pe coapsa mai strans.

+Quote Post
divi2007
post Dec 29 2007, 03:00 PM
Post #48

Musafir

QUOTE(kalua @ Dec 29 2007, 01:42 PM) *
Mie personal mi se pare ca nimic nu-i mai feminin si mai elegant decat o pereche de incaltari cu varful ascutit si cu toc cui, asta indiferent de trenduri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

la fel gandesc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

o sa mi iau si eu neaparat imi trebuie blugi inchisi
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 29 2007, 04:00 PM
Post #49

Musafir

Personal, prefer si eu eleganta unei cizme cu bot ascutit si toc cui decat cea a unei cizme cu botul rotund. Sunt mult mai feminine si merg la mai multe tinute. Insa, cum eu nu port tocuri, nu stiu exact ce-i on si ce-i off in materia asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am cizme tip "calarie", din alea cu sireturi de forma, se inchid cu fermoar si au cateva catarame, tot de forma, iar cizma e maro. In rest, prefer incaltaminte comoda, iar la ocazii.... care sunt rare, cumpar ceva pentru tinuta respectiva.
Cat despre blugi, nu stiu cum e trendul dar votez cu un mare DA blugilor simpli, fara jdemii de aplicatii si sclipiciuri!

+Quote Post
Altheea
post Dec 30 2007, 02:41 PM
Post #50

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

imi plac f mult cizmele cu botul clasic, adica ascutit dar nu foarte.incerc sa pun o poza aici, sper sa reusesc. cizmele acestea au exact varful si tocul care-mi plac, mai putin incretiturile de pe ele.....
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/V269239.jpg)
tot mai pe stilul meu ar fi si acestea
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/000417_02.jpg)
sau
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/V258930_W120RGB_SPLIT2.jpg)

+Quote Post

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:33 PM