IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sugestii pentru cadouri de Craciun
Bia
post Nov 9 2009, 03:03 PM
Post #51

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu vreau sa-i iau domnului un set de cosmetice anti rid, surioarei niste rujuri si o paleta de farduri, mamei un parfum si o pereche de cercei iar tatei o cravata mai luxoasa si un set de ac+butoni de aur.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2009, 03:38 PM
Post #52

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Anti-rid? Pe mine m-ai pune pe ginduri cum ca as avea nevoie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 9 2009, 03:43 PM
Post #53

make-up artist

Da, stiu. Nu e cu subinteles ca are aproape la fel de multe ca si mine oricum. Deci... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2009, 04:40 PM
Post #54

Fondator eLady.ro

Eeeee, atunci nu conteste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 9 2009, 08:55 PM
Post #55

make-up artist

Imi pare rau ca n-am facut o poza dar pentru calatori are o gentuta asa: (IMG:http://www.louis-vuitton-review.com/wp-content/uploads/2009/07/09.07.03_Spring_August_Nice_Louis_Vuitton_Beauty_Case.jpg) in care are o mie de seruri, creme, cremulite, vitamine, gel de dus de 3 feluri, sampon de 2 (in miniatura astea) si multe altele. Si eu am una la fel cu cosmetice si farduri. Geluri nu mai iau cand ia el ca sa nu car... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scaii12
post Nov 10 2009, 09:42 AM
Post #56

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Cat de misto e gentuta! Si eu vreau!!!! Unde gasesc asa ceva?

+Quote Post
Bia
post Nov 10 2009, 11:21 AM
Post #57

make-up artist

Scaii, in diverse magazine de gentute, genti, etc., mai ales de calatorie.

+Quote Post
Laryss_A
post Nov 26 2009, 11:59 AM
Post #58

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Sa va zic ceva amuzant.

Stateam eu asa binisor si scriam lista de posibile cadouri pentru Moc Nicolae si ziua de Craciun .Si cum stateam zic "hai sa ma inspir si de pe internet ". Mi-am deschis nenumarate tab-uri si m-am pus la citit si cum citeam eu, dau peste o poveste minunata de mai sa-mi dea lacrimile si ma gandeam " vai ! exact asa gandesc si eu despre iubitul meu si parintii lui ! " ... ca sa imi dau seama ca ma aflam pe forumul elady, pe topicul deschis de mine acum 4 ani.

Nici nu stiu cum au trecut acesti 4 ani (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . De fapt, stiu cum au trecut: cu multa dragoste , cu multe peripetii de inceput de viata-n doi, cu multe amintiri frumoase. Ce sa mai spun, mi-a venit sa plang de fericire citindu-mi propriul topic, vazand ce scriam atunci si cum gandeam si pentru faptul ca, dupa 4 ani pot spune cat de recunoscatoare ma simt pentru tot ce port in suflet.

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) va pup pe toate, atata numai ca regret ca nu mai sunt pe forum toate fetele de acum 4 ani.

This post has been edited by Laryss_A: Nov 26 2009, 12:16 PM

+Quote Post
Diana.
post Nov 26 2009, 12:22 PM
Post #59

Fondator eLady.ro

Ce frumos, Lary! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) 4 ani sint o groaza de timp si e minunat ca simti inca aceleasi lucruri... e absolut minunat!
Cind gasesc topicuri vechi ma napadesc amintirile... e ca un fel de clipa oprita la care ma pot intoarce oricind.
Si mie imi pare tare rau, dar viata mi-a dovedit ca nu ne asteapta, ci merge inainte. Cu sau fara noi. Far aexceptie. :|

+Quote Post
scaii12
post Nov 26 2009, 01:14 PM
Post #60

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Eu chiar zilele trecute iti citeam povestea ca sa ma inspir pentru cadouri de craciun si mi s-a parut foarte frumoasa. Si toate ideilor au fost bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:49 AM