![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Te referi la fondul de ten sub forma de pudra? Acela este pentru tenul normal spre gras. Este bun, dar pare mai putin natural decat cel crema. Probabil din cel crema pui tu prea mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Eu cred ca Aiva e in dilema daca sa foloseasca doar pudra in loc e fon de ten. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Daca e vorba de un make-up de zi cu zi si nu am probleme deosebite cu tenul, eu nu-l incarc prea tare. In cazul asta, folosesc doar un corector si putina pudra translucida , ca sa nu-mi luceasca tenul. Dar daca e vorba de o ocazie sau cand tenul meu o mai ia razna si nu-mi place deloc cum arata, apelez la combinatia : fond de ten, corector, pudra. Dar ca sa se intinda ca lumea fondul de ten, trebuie neaparat sa folosesti o crema/baza de machiaj de calitate specifica pentru tenul tau. Astepti cateva minute pana se absoarbe complet in piele si abia apoi treci urmatorul pas. Nu uita de scrub-ul saptamanal, pentru ca daca ai celule moarte la suprafata pielii, garantat fondul de ten va arata aiurea. Si regula de aur cand vine vorba de fondul de ten : mai putin inseamna mai mult (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-November 07 Member No.: 2,559 ![]() |
da as vrea sa fol doar pudra, tu ce pudra translucida folosesti?
nu stiu care e motivul pt care arata ca naba fondul de ten pe fata mea, dar clar e vina mea ca daca ma da altcineva arata super bine. am mai incercat eu acasa sa ma dau ca sa fac practica dar degeaba. tot aiurea arata. nu prea am indemanare cu machiatul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . si cred eu ca pudra e mai usor de intins uniform. nu vrea sa acopere prea tare ca nu are ce. multumesc |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Eu am pudra Silky Loose de la Rimmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa stii ca si mie mi-a luat ceva "practica" pana m-am deprins sa intind fdt ca lumea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cine te-a dat cu fdt, ce a folosit : buretel, degetele sau pensula? Conteaza si asta oarecum... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by lost angel: Apr 30 2008, 12:54 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-November 07 Member No.: 2,559 ![]() |
cu degetele fara nimica si arata bine.
o sa caut si eu udra asta, nu am folosit pana acuma produse rimmrl da o sa incerc. ma gandeam sa nu imi agresez tenul dc pun pudra fara fond de ten, ce peste tot unde am citit am vazut ca intai tb fdt si abia dupa pudra. |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu despre agresarea tenului, dar in general despre pudra se spune ca "fixeaza" fdt.
Asa am citit si eu in multe locuri ca e ok sa folosesti doar pudra daca fata arata bine si nu ai ce acoperi cu fdt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu am mai avut inainte o pudra tot de la Rimmel. Se numea Stay Matte si chiar matifia foarte bine. Asta era pe nuante, deci avea si o oarecare putere de acoperire. Silky Loose fiind pudra translucida e intr-o singura varianta de culoare cred, care ofera doar un aspect placut tenului, usor pudrat si matifiat. Pe mine m-ar tenta sa-mi iau si un produs Stay Matte care e fdt si pudra la un loc, am vazut ca au si asa ceva |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Hello fetelor! Am nevoie de o mana de ajutor! Vreau sa imi iau un fond de ten dar nu stiu ce sa aleg intre Revlon ColorStay, L'oreal Infaillible si Jade Oil-free. Imi trebuie unul pentru ten gras, care sa reduca excesul de sebum, sa nu luceasca fata. Help me plss! Astept parerile voastre si eventual alte sugestii (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)
V-am pupat! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aplicatorul ala nu mi se pare practic, cred ca trebuie curatat des... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pitzigoiu, orice pensula/aplicator care intra in contact cu produse crema trebuie curatat ZILNIC! (ma rog, dupa fiecare aplicare de fapt, eu spun zilnic pentru ca le folosesc odata pe zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Insa mie nu mi se pare de o calitate prea buna aplicatorul ala, si daca vrei sa renunti totusi la el, banuiesc ca se pierde o gramada de produs in felul asta. On the other hand, sunt absolut indragostita de MSF:X Mai mai ca l-as aplica si dupa ce ma demachiez, doar asa, pentru placerea pe care mi-o confera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:23 AM |
|