IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Alegere fond ten
LostWhispers
post Mar 8 2009, 10:53 PM
Post #51

Musafir

Fetelor nu se aplica direct pe fata ci pe mana se pune o cand mica si de acolo ori cu mana ori cu pensula. Pe mine ma tenteaza mai ales ca am auzit ca e f bun pt tenurile sensibile si nu e comedogenic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Mar 24 2009, 06:07 PM
Post #52

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Mi se termina Forever-ul si ma gandeam sa-mi iau Diorskin Extreme Fit (SPF 15). Am gasit ceva cronici pozitive dar voiam sa stiu daca il aveti sau l-ati testat.

De exemplu am cerut mostre la Diorskin Nude dar nu m-a incantat. Lasa pielea fina, se aplica usor dar dupa cateva ore cand m-am uitat in oglinda fata arata infiorator, mi se stransese pudra asa de urat iar pe portiunile de piele uscata se vedea horror, si cu toate acestea avea cronici foarte bune.
Am mai testat de la Estee L. Double Wear Light SPF 10 si parca aveam o masca, scotea toate imperfectiunile in evidenta si parca nu intra in piele. E drept ca nici nuanta nu era potrivita, nu aveam de ales decat nuanta cea mai deschisa. L-am taiat si pe asta de pe lista.

+Quote Post
happyCat
post Mar 24 2009, 06:40 PM
Post #53

Musafir

QUOTE(LostWhispers @ Mar 8 2009, 08:53 PM) *
Fetelor nu se aplica direct pe fata ci pe mana se pune o cand mica si de acolo ori cu mana ori cu pensula. Pe mine ma tenteaza mai ales ca am auzit ca e f bun pt tenurile sensibile si nu e comedogenic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pai atunci de ce mai are pensula?

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 24 2009, 07:16 PM
Post #54

Musafir

QUOTE(happyCat @ Mar 24 2009, 07:40 PM) *
Pai atunci de ce mai are pensula?

(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
tipa de pe youtube folosea mac 109 pt fond

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 15 2009, 01:10 AM
Post #55

Musafir

Fetele, nu stiti unde pot gasi fond de ten revlon in timisoara ? la mall si la bega n-au pe stoc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 15 2009, 08:19 AM
Post #56

Musafir

Am observat eu ca erau foarte putine si prin carrefour. Cred ca se intampla ceva cu fabricarea lor. Da` poti sa-ti iei de pe buymebeauty, e foarte ieftin acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 15 2009, 08:48 AM
Post #57

Musafir

Jo, nu prea stiu nuanta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar testere aveau ...hm

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 15 2009, 08:54 AM
Post #58

Musafir

O sa mai caut si pe net, trebuie sa merg sa testez nuantele.

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 15 2009, 05:11 PM
Post #59

Musafir

Eu am vazut preturi pe net si la noi intre 40 si 70 ron si in spania la 20 euro sau asa ceva. Pe ebay si anumite site-uri unii vanzatori iau produsele la lada (chiar discutam cu bulina si cu angel) expira in vreun an, doi, sau sunt scoase din vanzare, de aia pot pune un pret mai scazut la ele. Nu m-as mira ca si cei din magazine sa achizitioneze produse din locuri 'suspecte'. Deci riscul tot exista, sa fie un produs fake sau pe cale de a expira.
Pe mine ce ma enerveaza e ca mi s-a pus pata pe fond de ten si anticearcan de la revlon-colorstay (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) chiar am chef sa le testez, mai ales ca au review bunicel si pret bun.

+Quote Post
kalua
post Apr 17 2009, 08:34 PM
Post #60

Musafir

Am de relatat doua chestii: 1) eu una folosesc mai putin fdt daca il aplic cu pensula, dar dureaza mai mult; 2) si-a tras Mila Vitalumiere de la Chanel, mie nu mi se pare nu stiu ce afacere. Si am si o intrebare pe chestia asta: fdt-ul asta cica reflecta lumina in asa fel incat da pielii stralucire si vitalitate. Dar nu trebuie acoperit cu pudra. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cum adica, stai asa, pe jumatate facut?
O sa mi-l imprumut de la ea la un sfarsit de saptamana, sa-l incerc si eu si va mai spun atunci.

+Quote Post

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 07:55 PM