![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de pe youtube am auzit pareri f bune de vitalumiere, sa ne spui impresi neaparat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am de relatat doua chestii: 1) eu una folosesc mai putin fdt daca il aplic cu pensula, dar dureaza mai mult; 2) si-a tras Mila Vitalumiere de la Chanel, mie nu mi se pare nu stiu ce afacere. Si am si o intrebare pe chestia asta: fdt-ul asta cica reflecta lumina in asa fel incat da pielii stralucire si vitalitate. Dar nu trebuie acoperit cu pudra. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cum adica, stai asa, pe jumatate facut? O sa mi-l imprumut de la ea la un sfarsit de saptamana, sa-l incerc si eu si va mai spun atunci. tocmai iti spuneam ieri pe undeva de un fdt Chanel cand l-am ales mi-a pus pe un obraz o culoare si pe celalalt o nuanta mai deschisa, unul era tern, oarecare, dar celalalt parca stralucea ... deci nu la propriu, dar parca aveam o lumina din interior, deci absolut special. Nu-mi mai amintesc cum se numea pt ca au trecut vreo 4 ani insa eu pe vremea aceea nu puneam si pudra si fdt era una ori alta si era ok. De fapt secretul look-ului e in culoare. Am un Age defying de la Revlon (in capul meu era Colorstay cand l-am luat) care are o culoare ce-mi lumineaza fata. Cel de la Lancome - Teint Idole nu-mi da aceeasi lumina insa e mai bun calitativ |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu am avut de la Chanel un fond de ten Double Perfection fluide, scria pe el ca reflecta lumina etc. Intr-adevar chiar conferea luminozitate pielii, insa avea putere de acoperire infima. Deci daca asta se numea Double Perfection si avea putere de acoperire aproape de 0, Vitalumiere probabil nu are deloc. Dar daca nu ai nevoie de asa ceva, ci doar de hidratare si putina luminozitate, un aspect fresh si natural al tenului, probabil e o alegere minunata.
|
|
|
rosemk |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor!
Eu folosesc de 10 ani,acelasi fond de ten,full-coverage,de la Mary Kay.Are o textura deosebita,o putere de acoperire foarte buna,nu acopera porii,non-comedogenic,testat la alergii si da un aspect foarte frumos tenului.Contine vitamina A si E,extracte de lamaie si castravete.Ma bucur de el in fiecare zi! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum ma astept sa ne zica in urmatoarele post-uri ca e distribuitoare Mary Kay (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, mi-am luat si eu revlon colorstay in sfarsit. Problema e ca e pentru ten uscat/normal si eu am gras (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am observat dupa si oricum nu avea pentru ten gras.Am dat 63 de lei in Satu Mare pe el. Nu-mi lasa fata uleioasa, e in regula. De acoperit acopera binisor dar nu mi se pare extraordinar. Parca mai bun era clinique-ul meu superfit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Sticla mi se pare de toata jena, fara pompita, fara nimic, tot timpul curge mai mult decat am nevoie. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pitzigoi, eu de obicei pun putin pe ceva, si iau cu pensula de acolo. Mie Clinique superfit mi se pare ca are putere de acoperire nula.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu imi pun pe dosul palmei putin si tot cu pensula il iau de-acolo. Mila, care are tenul gras, si-a luat Colorstay pt. tenul ei si-i multumita. Eu am pentru ten uscat, c-asa mi-i pielea. Eu mai am, pe langa doua nuante de Colorstay, numai un Sensual Clone de la HR, si ala are putere de acoperire mult mai mica.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu in ultima vreme nu prea mai suport fondurile de ten cu putere mare de acoperire. Mi se pare ca incarca prea tare. Caut ceva acum care sa uniformizeze oarecum textura tenului si sa confere luminozitate.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vara nu folosesc fond de ten, doar crema hidratanta, spf si pudra bronzanta.
Pitzigoi si eu sunt f multumita de Clinique, mai am momente cand as vrea sa incerc ceva nou, tot timpul vrem sa gasim ceva si mai bun decat avem. Kalua cum ti se pare vitalumiere? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 01:01 PM |
|