IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 6 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Alegere fond ten
charlie
post Dec 29 2009, 02:07 AM
Post #71

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

La 40 de ani am multe "pacate" de acoperit, printre care si melasma, pori mariti, mici cicatrici de la acneea "sezoniera", etc. Am achizitionat de relativ curind Estee Lauder Double Wear Light si sint foarte incintata de produs. Se aplica bine peste concealer, sta bine pe fata (chiar si fara primer) o buna parte din zi, se poate aplica mai mult in zonele pe care vreau sa le ascund fara sa sa se "brinzeasca" dupa ceva timp. Pentru mine e o solutie foarte buna pe timpul iernii, in timp ce vara folosesc in general mineral powder foundation.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Dec 29 2009, 02:13 AM
Post #72

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce tip de ten ai, Charlie?

+Quote Post
charlie
post Dec 29 2009, 02:31 AM
Post #73

Tratabil
**

Natural am un ten normal/combinat, dar in timpul iernii, din cauza aerului rece si uscat, mi se usuca pielea si trebuie sa am grija sa folosesc creme pentru ten uscat, fond de ten lichid, demachiant si lotiune tonifianta grase.

This post has been edited by charlie: Dec 29 2009, 02:43 AM

+Quote Post
Diana.
post Dec 29 2009, 02:34 AM
Post #74

Fondator eLady.ro

Inseamna ca esti ca mine. Mi-ai dat o idee cind va fi sa-l schimb pe cel din prezent. Parca m-am prostit, nu ma mai machiez in ultimul timp aproape deloc si asta nu face bine la moral. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
charlie
post Dec 29 2009, 02:47 AM
Post #75

Tratabil
**

Nu esti singura, Fides! Cind nu ies din casa nu ma machiez decit daca am chef sa incerc o tehnica noua (aplicare fond ten cu diferite pensule, concealer, fard de ochi). Cum nu lucrez, ies destul de putin din casa; iar cind merg pina la magazinul din urbe nici nu ma sinchisesc, pentru ca tantiile astea de aici vin imbracate si in pijama!

+Quote Post
Diana.
post Dec 29 2009, 02:50 AM
Post #76

Fondator eLady.ro

Am imbatrinit, pare-se. Eu sint la faza "arunc ce gasesc pe mine sa ma acopar". Dar lasa, ca-mi revin! Si cind ma gindesc ca in urma cu 5 ani nu ieseam din casa nemachiata... Si in casa puneam macar tus de gene in cel mai rau caz. Am nevoie de o schimbare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 29 2009, 02:54 AM
Post #77

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ai trecut dintr-o extrema in alta. (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif)
Nici eu nu prea ma machiam cand eram toata ziua pe drumuri. Acum ca ies mai rar ma mai aranjez...

+Quote Post
charlie
post Dec 29 2009, 03:06 AM
Post #78

Tratabil
**

Eu ma machiam in taxi in drum spre serviciu si ma mai anunta soferul din cind in cind inaintea unei gropi sau la plecarea de la semafor: "dom'soara, atentie la rimel!"

Si apropos, am mai incercat inca un fond de ten de la Estee Lauder, dar i l-am trimis mamei mele in pachetul de Craciun ca era o idee cam inchis pentru fata mea de iarna - cumparat online, greu cu potrivitul culorilor! - mi-a placut insa foarte mult: Nutritious Vita-Mineal Makeup. Foarte placuta consistenta, se intinde foarte bine, e fluid fara sa fie si subtire, excelent pentru iarna. Trebuie sa ies de aici de la mine din padure (la propriu!) si sa il cumpar din magazin ca sa aleg in mod corect nuanta potrivita tenului meu.

+Quote Post
Cindy
post Dec 29 2009, 08:46 PM
Post #79

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Charlie, si acopera ceva Double Wear Light? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Double Wear, varianta clasica, nu mi-a placut deloc sau doar nu mi s-a potrivit mie. Nici nu imi acoperea "pacatele", arata artificial pe piele si dadea un aspect lucios. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
charlie
post Dec 29 2009, 09:01 PM
Post #80

Tratabil
**

Pentru mine, EL Double Wear Light se comporta bine la aplicatie dubla sau chiar tripla. Nu este un camouflage, nu este ca si EL Maximum Coverage (pe care il folosesc ca si concealer sub fondul de ten), este subtire, iar eu pot lucra bine cu el. Nu se face "cakey" daca e aplicat in strat mai gros si sta bine pe fata. Nu mi-a dat impresia de lucios, de altfel mi-ar placea asta, pentru ca pe luciu se reflecta lumina si fata pare mai proaspata, mai luminoasa si distrage atentia de la imperfectiuni. Parerea mea, tenul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

10 Pages V  « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 12:16 AM