IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Alegere fond ten
Cindy
post Dec 29 2009, 09:37 PM
Post #81

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Interesant, o sa il incerc si eu. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Inteleg ce vrei sa spui, dar Double Wear-ul meu clasic nu era lucios in sensul ca particulele reflectau lumina, ci in sensul de gras. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Apropo, acel fdt este matifiant?
Go to the top of the page

+Quote Post
charlie
post Jan 5 2010, 07:07 PM
Post #82

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Scuze, Cindy. Abia a cum am vazut intrebarea ta. Si ca sa raspund, tocmai l-am incercat pe mina (da, nu m-am mai machiat de anul trecut!!). Rezultatul este mat, chiar are un aspect putin "pudros" dar intr-un mod placut.

+Quote Post
Cindy
post Jan 6 2010, 01:38 AM
Post #83

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Merci de infos, Charlie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
maribella
post Mar 16 2010, 09:34 AM
Post #84

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,735

fetelor....eu am incercat toate fondurile de ten posibile...de unele am fost multumita(dar nu in totalitate) de altele nu...in sensul ca nu acopereau atat de mult pe cat as fi avut eu nevoie...
de un an am descoperit fondul de ten de la roche posse..este noncomedogen...eu una am acnee de la 16 ani...sunt cea mai fericita ca l-am descoperit:D acopera totul...toate imperfectiuniile...costa ceva...defapt si cel de la revlon e tot atat ..era 70 lei acum e vreo 65 lei...din farmacie il iau..il recomand pentru cele care au acnee,etc....

+Quote Post
verenadoll
post May 30 2010, 12:12 PM
Post #85

Musafir

Da l-am incercat si eu pe acesta si chiar este foarte bun si acopera bine, insa nu rezista foarte mult pe fata... dupa cateva ore incepi sa ai acel aspect de fata lucioasa. Recent prietena mea care este o impatimita a fondului de ten si nu iese nici sa duca gunoiul fara fdt si-a cumparat un fond de ten crema bio de la PR , de care este super multumita, iar dupa laudele ei mi-am cumparat si eu unul lichid care este cu o acoperire medie, mai de vara, fiindca daca il folosim zi de zi trebuie sa avem si grija ce folosim.

+Quote Post
Globetrotter
post May 30 2010, 01:16 PM
Post #86

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Draga mea, am inteles, iti plac produsele firmei, primele 4 postari sunt despre ele. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Chiar nu ai altceva sa ne comunici? Nu de alta, dar miroase a reclama si nu apreciem asa ceva pe-aici... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
verenadoll
post May 30 2010, 07:06 PM
Post #87

Musafir

Nu este vorba de reclama, pur si simplu mie mi-au placut foarte mult produsele. Iar rolul acestui forum si nu numai este sa impartasim ce anume ne place si ce nu ne place. Am incercat fond de ten si de la sephora, lancome, l'oreal, maybelline, bobbie brown, rimmel, revlon care nu s-au potrivit pielii mele. Pana cand l-am gasit pe acesta care ma bucurat ca este ceea ce cautam plus ca nu contine conservanti, parabeni, talc si poate de aceea nu mai fac nici cojite in zona T. Acum sper ca nu consideri ca fac reclama si restul brand-urilor pe care le-am ennumerat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by verenadoll: May 30 2010, 07:10 PM

+Quote Post
verenadoll
post Jun 2 2010, 09:53 AM
Post #88

Musafir

Care fond de ten vi se pare mai potrivit pentru pielea sensibila?

+Quote Post
citystella
post Jun 2 2010, 01:32 PM
Post #89

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Avon Calming Effects

+Quote Post
Bia
post Jun 17 2010, 01:15 PM
Post #90

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Fara FPS pentru ca irita de obicei insa depinde de firma. Eu as recomanda unul fluid dar nu waterproof si neaparat un primer ca sa reziste.
Fetele stiu ce folosesc eu insa eu nu-s constanta. Acum ca a venit vara folosesc Artistry Sheer Foundation. Nu l-am mai folosit de 2 ani dar imi place iarasi (nu e aceeasi sticluta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Am primit complimente multe desi eu nu-s de acord cu FDT-urile cu factor de protectie pentru ca ies mai deschise in pozele cu flash. Dar cum nu-s vedeta m-am indreptat catre un fdt mai putin agresiv cu pielea decat cele pro.

+Quote Post

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 08:17 PM