![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ochii mei sunt din pacate cu sau fara lentile cam injectati. Ultima oara la medic mi-a zis ca as avea o conjunctivita urata. Dupa tratament nu pot sa zic ca s-a imbunatatit f mult. Ochiul se cam forteaza cu ochelari, lentile sau la liber. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu nici nu (prea) port ochelari si tot ii am mereu rosii, iritati (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . nu stiu ce sa mai fac.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
de ce nu incercati picaturi visine sunt f bune?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hmm..complicata treaba. Walpu, ai grija cu conjunctivita, mie de la asta mi s-au tras dioptriile. Dar daca ai asa probleme cu ochii, nu stiu daca sunt indicate lentilele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
divi, chiar sunt bune picaturile visine? mi-am luat si eu un flacon, dar.. inca e nedesfacut. nu da o oarecare dependenta? poate fi folosit zilnic sau numai la nevoie? actioneaza rapid ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu l-am aruncat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . nu era nici un progres.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
meg, sunt bune eu cand stau mai mult cu make up de ex ma machiez dimineata la 8 si cum in unele zile ma demachiez doar pe la 10 seara sau 11 cand ajung acasa ochii mei cam sufera
ei dupa demachiere imi pun cate o picatura in fiecare ochi si a 2 a zi sunt fresh, nu sunt rosi nu ma mai ustura e ok, faza e ca nu trebuie lasat ochiul iritat fara a se actiona din timp pt ca nu e deloc sanatos pot aparea complicatii eu il utilizez doar cand e nevoie |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, divi, insa se arunca la vreo 3 saptamani max de la deschidere, cam asta e problema. Nu-l poti utiliza la maximul ml.
Meg, nu creeaza dependenta atata timp cat nu contine corticosteroizi sau antibiotic, ceea ce picaturile de limpezire nu au, mai mult ca sigur. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Walpu poate esti alergica la ceva farduri sau crema de ochi. Incearca sa nu te dai cu nimic cateva zile sa vezi daca nu e mai bine. Mie mi s-a intamplat de la crema de ochi de la Oriflame si de la ceva farduri de le-am aruncat direct la cos.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mda.. am descoperit motivul iritarii.. rimelul de la maybelline. acum folosesc altul si nu mai am probleme..
incercati si voi sa schimbati pe rand anumite produse, poate gasiti si inlaturati cauza mai repede. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:37 PM |
|