![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Foarte bine-ti sta cu gri, Angel ! Si buzele de vampa sunt...fenomenale. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) La asa buze, merge gloss-ul ca lumea.
La Pink imi place foarte mult machiajul din primele 3 poze + penultima. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Place, Angel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt stresata de cum ies culorile in poza. Ma enerveaza de mor ca nu ies ca lumea. Eu pun verde si iese gri in poza... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Sper ca saptamana viitoare sa fac primele poze pentru book-ul de make-up. O sa le postez si aici desi nu stiu cum sa fac sa nu fie luate de catre altcineva de pe net si puse sub numele lui/ei. O sa ma gandesc... Imi place mult la Angel ca este impecabila. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rar vad asa machiaje pe strada... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multam de aprecieri, dar cu partea asta cu impecabilitatea nu prea sunt convinsa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ma consider destul de sleoampata asa ca look, dar daca ziceti voi, va cred, ca imi place cum suna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pink, cel mai sigur e sa pui pozele pe grupul privat. Ca de aici de pe forum le poate lua oricine, nu ai cum sa le protejezi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Iti sta fain machiata asa si ai niste sprancene tare expresive si frumoase.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci pentru sfat, Angel.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place si mie, Angel, iti vin bine machiajele astea naturale. Desi sunt convinsa ca si ceva indraznet te-ar prinde pentru o seara in oras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu mai postez nimic pentru ca am ramas la stilul meu de make up de acum un an, de cand am intrat pe forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Creion gri/maro/verde, sidef, rimel, blush si cam atat, plus variatiuni pe tema asta. Uite ca uitai sa-mi pozez machiajul la nunta, poate il smulg din vreo poza... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' mama, dar unde te-ai ascuns pana acuma? Tu chiar stii sa te machiezi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Imi place machiajul de club. Pink, abia astept sa vad pozele pe grup. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
angel pe scurt: esti o zana! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/tinkerbell-pixie-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu nu mai zic nimic caci sunt invidioasa pe buzele lui Angel de Angel`ina Jolie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca cu un ruj/gloss putin spre rosu ti-ar sta superb.
This post has been edited by sweet_girl: Oct 18 2008, 05:37 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei daaa...Angelina lu peste, nici chiar asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Par asa uriase doar pozate de aproape, uitati-va pe pozele de pe grup ca in pozele cu toata fatza nu par deloc mari.
Nu prea imi plac nuantele de rosu pe buze, mi se pare ca imi inaspresc moaca si ma imbatranesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:33 AM |
|