IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Cleo
post Oct 19 2008, 09:34 PM
Post #1031

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

angel sincer NU. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

acum despre ruj ceva mai colorat, ti-as sugera un corai. Un soi de portocaliu- maroniu foarte delicat si fain. Am citit pe undeva sau am visat ca-ti place bejul si maronul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Drace la ce minuni visez in ultima vreme nu m-as mira sa fi visat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2008, 09:37 PM
Post #1032

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(angeldust @ Oct 19 2008, 09:04 PM) *
Eh, poate la un machiaj de seara as incerca si un rosu, dar la machiaj de zi mie una mi se pare de-a dreptul iritant rujul rosu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu ma dau cam tot timpul cu gloss rosu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar mie mi se pare ca e destul de discret si se potriveste cu fata mea alba si palida. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 09:40 PM
Post #1033

Musafir

Arat f ciudat cu nuante de portocaliu pe buze (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parca am hepatita :| Imi place maroniul si bejul cat de cat la haine, dar nu tin minte sa fi spus pe undeva asta, deci faza cu visul e mai plauzibila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau poate te-ai gandit tu ca mi se potrivesc culorile astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 19 2008, 09:41 PM
Post #1034

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Apai ai niste ochi atata de frumosi si o culoare la iris superba. Da' cu asa ochi nici nu stiu daca trebuie sa te mai machiezi. Si machiajul e fain.
Ce am de comentat ca poti sa nu te dai pe pleoapa inferioara pe pielea umeda a ochiului nus cum sa-i zic altfel, linia aia verde mie mi se pare ca fara ar arata mai bine.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 19 2008, 09:42 PM

+Quote Post
walpurgik
post Oct 19 2008, 09:42 PM
Post #1035

Musafir

Fratele meu, ce culoare! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si ti-ai surprins culorile irisului cu creionul si fardul. Claritatea ma izbeste si pe mine, aia cu ochii injectati zi noapte.

+Quote Post
Lexie
post Oct 19 2008, 10:12 PM
Post #1036

Musafir

Angel, la tine nu se vad deloc false, din contra, arata foarte bine! La mine insa nu prea arata bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am incercat chiar acum si cred eu ca n-am culoarea de creion potrivita. Desi cu un gri-maro arata acceptabil. O sa vad eu cum repar si problema asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

MoN, pentru ca am accentuat foarte mult ochiul pe pleoapa superioara, parea prea gol in partea inferioara daca dadeam numai sub gene, nu si deasupra lor. Eu nu ma dau aproape niciodata cu creion pe linia umeda a ochiului, numai in cazul verdelui si rar. Astazi a fost una dintre exceptii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va multumesc pentru complimente, sunt magulita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 10:24 PM
Post #1037

Musafir

Poate nu ma credeti pe cuvant, asa ca am venit cu dovezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Practic mie imi lipseste o bucatica de spranceana, adica le-am pensat eu intentionat asa ca sa le dau forma ce au au acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/brow.jpg)

Asa ca ma pricep destul de bine la pictat zic eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nu prea ies din casa cu sprancenele nepictate. Daca ar fi sa pastrez un singur lucru din trusa de machiaj ar fi creionul de sprancene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pe locul 2 fondul de ten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 19 2008, 11:04 PM
Post #1038

Musafir

Ai ochii ca din ammonite!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/ammolite3.jpg)

(IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/ammolite2.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2008, 11:06 PM
Post #1039

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce nebuna esti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ati incercat cu ulei de ricin sau ceva de genul?
La mine, fdt e pe primul loc, pacatosul.

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 11:08 PM
Post #1040

Musafir

Da, chiar asa ii are ochii! Ce chestie

Sweet normal ca am incercat. Ricinul iti regenereaza ce-i drept, dar in nici un caz nu incep sa iti creasca pe unde nu ai avut niciodata sau mai mult decat permite zestrea genetica (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 102 103 104 105 106 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:15 AM