IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
dany.ela
post Oct 25 2008, 08:25 PM
Post #1061

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,172

si coafura

(IMG:http://i454.photobucket.com/albums/qq261/Dany_ela_19/Photo0954.jpg)

(IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Oct 25 2008, 08:43 PM
Post #1062

Musafir

Danyela, in primul rand esti f simpatica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In al doilea rand te sfatuiesc sa nu iti postezi poze cu intreaga fatza pe forumuri publice, spre binele tau, dar e alegerea ta pana la urma.

In al treilea rand machiajul asta ultimul nu ti se potriveste de nici o culoare, iti inaspreste trasaturile care de altfel sunt f frumoase, si pare un machiaj asa putin goth-emo, un fel de fel de n-ar mai fi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Codita aia de Cleopatra e nitel prea lunga si exagerata si nu se potriveste cu forma ochilor tai, dupa parerea mea. Apoi culorile care pe monitorul meu se vad asa, vinetii, nu iti pun deloc in evidenta culoarea ochilor, care e chiar interesanta.

+Quote Post
Bia
post Oct 26 2008, 10:01 AM
Post #1063

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pe monitorul meu se vede gri inchis... Care este oare culoaea reala? Mie imi place machiajul ei. Ca sa mai indulceasca putin poate folosi un piersciciu, roz, violet, etc. in loc de albul acela argintiu. Codita nu mi se pare lunga. De fapt din ce vad eu e o umbra de gri si nu de dermatograf. Acum nici nu pot sa-mi dau seama ca lumea din poze ca nu se prea intelege ce culoare e, pana unde, cum. Oricum, mie imi place cum ii sta asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ochii par mai mari. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
dany.ela
post Oct 26 2008, 11:48 AM
Post #1064

Contaminat
*

e un joc de gri inchis cu unul deschis si pe arcada alb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si camera telefonului meu e de vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , putin am exagerat, recunosc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 26 2008, 12:25 PM
Post #1065

Musafir

Si mie-mi place, si-al Cleolicii, si-al dany.elei.

Dany, vezi ca poza cu coafura nu se mai vede, voi da delete la postul ala daca nu repui fotografia ca altfel arata ca naiba pe-aici.

+Quote Post
dany.ela
post Oct 26 2008, 01:54 PM
Post #1066

Contaminat
*

o stersesem de pe photobucket, sper sa se vada acum, daca nu, poti sterge postul, nu-i nici o problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 26 2008, 02:16 PM
Post #1067

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

se vede
daca stergi o poza din photobucket n-o mai vedem nici noi, pt ca, de fapt, tu pui o trimitere spre site-ul photobucket la poza respectiva. Destul de clara explicatia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In alta ordine de idei esti o fata dulcica si mult prea tanara pt un machiaj al ochilor atat de pronuntat. Sint atatea culori cu care te poti juca la varsta asta si ideea si scopul unui machiaj este sa infrumuseteze in nici un caz sa urateasca.

machiajul meu de seara nu e mult mai pronunat decat cel de zi pt ca nu m-as regasi in oglinda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 26 2008, 03:05 PM
Post #1068

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Danyela, esti foarte draguta, ai trasaturi frumoase, dar ca si celelalte fete, cred ca este un machiaj prea tare pentru tine, care esti foarte dulcica de altfel. Avand in vedere ca ai parul inchis si tenul deschis la culoare, atat de mult negru iti inaspreste trasaturile. Incearca sa te joci cu niste culori mai deschise: roz, crem, auriu, lila spre mov etc. Poti sa pastrezi conturul cu negru, dar eventual o linie mai subtire, aproape de baza genelor, de tus. Si pe buze te-as vedea cu o culoare mai vie.
Sprancenele le-as lasa putin sa mai creasca.

Mi se pare ca in poza semeni foarte putin cu Andreea Marin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La buze si ochi mai ales.
(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/am.jpg)

This post has been edited by sweet_girl: Oct 26 2008, 03:06 PM

+Quote Post
dany.ela
post Oct 26 2008, 04:03 PM
Post #1069

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) toata lumea spune ca seman cu Andreea Marin, asa cum am mai spus am facut machiajul din plictiseala, iar in astfel de momente inclin spre exagerare...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 26 2008, 05:46 PM
Post #1070

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Mie imi place! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:48 PM