![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, mersi, trebuie cumparata neaparat, mai ales ca pudra de la Paula e pe terminate. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Pink, e de vis ochiul ala. Iar daca aveai gene false lesinam instant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Azi m-a machiat al meu coleg. Pun pozulicea imediat.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa vad poza, Pinkule!
Eu am facut ce mi-ati zis, m-am dat cu oleaca de mov azi (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9766.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Kalua, cand ajungi in Ro sa imi dai un tel. Mi-ar placea sa-ti machiez ochii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La tine trebuie ceva mai pronuntata arcada... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC07044.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC07048.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place Kalua cum iti vin culorile astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pink, imi place si smokey eyes-u' tau, dar cel mai mult imi place culoarea de pe buze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu ce esti data pe buze? |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa da Kalua! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pink pe pleoapa superioara spre centru nu ar trebui sa fie gri, parerea mea desigur. Cred ca singura te-ai facut mult mai fain (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua mie-mi place orice-ti faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si nici macar nu-s subiectiva.
pink mie griul la ochi caprui nu mi se pare ca se potriveste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu flateaza ochiul la fel ca un violet, verde etc |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place movul Kalua, dar vorba lui Pink, incearca sa te dai si cu ceva pe arcada in sus. Uneori si un fard culoarea pielii da un efect frumos.
Pink, parca umbrele alea se vad un pic aiurea cand esti ochi deschisi. Oricum mie-mi plac mult si gri-urile si dau bine si pe o bruneta. Rujul e de efect. Si sora-mea isi cauta unul din asta accentuat, dupa ce-a vazut c-o aranjeaza (ea are boticu' maricel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
Da, el are alt stil de a machia. Cam asta e stilul folosit la TV. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:59 AM |
|