IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Roxana_
post Oct 28 2008, 09:09 PM
Post #1101

Musafir

E las' ca te mai inspiri si tu de ici de colo.
Of, voiam sa va pun o poza cu machiajul vara-mii de la nunta (a machiat-o Dana Argesanu) dar are protectie impotriva copierii.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Oct 28 2008, 09:14 PM
Post #1102

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

print=-screen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 28 2008, 09:19 PM
Post #1103

Musafir

Pinkule, pai tu te machiezi incomparabil mai bine si frumos decat ce ti-a facut colegul.
Eu ma mai uit din cand in cand (rar, e-adevarat) la TVRI si cateodata ma crucesc de ce machiaje care uratesc omul vad acolo. Era o data o tanti de care eu am zis ca are un defect la ochi, dar cand incolo era data aiurea tare pe la ochi. Pastreaza-ti tu stilul si fa oamenii cum le sta bine, ca esti priceputa!

+Quote Post
Bia
post Oct 28 2008, 09:22 PM
Post #1104

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Aici la TVR e un obicei in a se urca mult fardul spre arcada. Eu una nu prea fac asta. Nu urc nuanta inchisa pana sus. Mie imi place sa luminez ochiul spre arcada chiar si cand e vorba de un machiaj smoky.

+Quote Post
Roxana_
post Oct 28 2008, 09:32 PM
Post #1105

Musafir

Good point Di (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Iaca aici pozele de care va povesteam; nu mi se pare totusi iesit din comun. Vara-mea are si un ten f creol.
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Dani2.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Dani1.jpg)

+Quote Post
Light Blue
post Oct 28 2008, 10:33 PM
Post #1106

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Kalua, imi placea si cand erai bruneta. Poate chiar mai mult atunci pentru ca aveai si parul lung. Sau putina culoare in plus pe obraz. Asa cred, dar nu ma pricep prea mult la machiaj. Oricum, tare as vrea sa vad cum as arata roscata sau blonda.

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 29 2008, 04:18 AM
Post #1107

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Pink super rujul, iti vine de minune.
Kalua ce piele frumoasa ai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Roxi, mie imi place mult, foarte proaspat, m-am saturat sa vad machiaje puternice in culori inchise la mirese. E un machiaj vesel si pare sa i se potriveasca foarte bine, vine cumva natural, doar ii evidentiaza calitatile.

+Quote Post
Oana
post Oct 29 2008, 09:51 AM
Post #1108

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Pentru mine machiajul e ca mancarea ,daca nu ma machez si cand duc cosul cu gunoi tot n-am facut nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,e ca o obsesie si mai vin si prietenele mele sa le "maschez"cand au vreo ocazie speciala.Nu prea sunt deacord cu tot ce-i la moda.Ce daca aia de la tv se face clovn,trebuie sa ma fac si eu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 29 2008, 07:24 PM
Post #1109

Musafir

Roxi, frumos executata verisoara ta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Azi am dat cu maglavais si pe arcada, mai bine asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Is alte nuante de mov. Si pe fata m-am mazgalit azi cu fdt (cu putere minima de acoperire) si pudra transparenta. Nu mi se pare ca arata la fel de bine ca numai cu pudra minerala.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9777.jpg)

+Quote Post
angeldust
post Oct 29 2008, 07:54 PM
Post #1110

Musafir

Imi place mult cum iti sta cu mov in orice nuanta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pe arcada tot parca nu se vede mare lucru (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 05:07 AM