![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
E las' ca te mai inspiri si tu de ici de colo.
Of, voiam sa va pun o poza cu machiajul vara-mii de la nunta (a machiat-o Dana Argesanu) dar are protectie impotriva copierii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
print=-screen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule, pai tu te machiezi incomparabil mai bine si frumos decat ce ti-a facut colegul.
Eu ma mai uit din cand in cand (rar, e-adevarat) la TVRI si cateodata ma crucesc de ce machiaje care uratesc omul vad acolo. Era o data o tanti de care eu am zis ca are un defect la ochi, dar cand incolo era data aiurea tare pe la ochi. Pastreaza-ti tu stilul si fa oamenii cum le sta bine, ca esti priceputa! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Aici la TVR e un obicei in a se urca mult fardul spre arcada. Eu una nu prea fac asta. Nu urc nuanta inchisa pana sus. Mie imi place sa luminez ochiul spre arcada chiar si cand e vorba de un machiaj smoky.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Good point Di (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Iaca aici pozele de care va povesteam; nu mi se pare totusi iesit din comun. Vara-mea are si un ten f creol. (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Dani2.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Dani1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Kalua, imi placea si cand erai bruneta. Poate chiar mai mult atunci pentru ca aveai si parul lung. Sau putina culoare in plus pe obraz. Asa cred, dar nu ma pricep prea mult la machiaj. Oricum, tare as vrea sa vad cum as arata roscata sau blonda.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pink super rujul, iti vine de minune.
Kalua ce piele frumoasa ai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Roxi, mie imi place mult, foarte proaspat, m-am saturat sa vad machiaje puternice in culori inchise la mirese. E un machiaj vesel si pare sa i se potriveasca foarte bine, vine cumva natural, doar ii evidentiaza calitatile. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Pentru mine machiajul e ca mancarea ,daca nu ma machez si cand duc cosul cu gunoi tot n-am facut nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,e ca o obsesie si mai vin si prietenele mele sa le "maschez"cand au vreo ocazie speciala.Nu prea sunt deacord cu tot ce-i la moda.Ce daca aia de la tv se face clovn,trebuie sa ma fac si eu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, frumos executata verisoara ta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Azi am dat cu maglavais si pe arcada, mai bine asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Is alte nuante de mov. Si pe fata m-am mazgalit azi cu fdt (cu putere minima de acoperire) si pudra transparenta. Nu mi se pare ca arata la fel de bine ca numai cu pudra minerala. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9777.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place mult cum iti sta cu mov in orice nuanta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pe arcada tot parca nu se vede mare lucru (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:07 AM |
|