IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Bia
post Nov 1 2008, 08:00 PM
Post #1121

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Machiajul de asta seara:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC07058.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC07074.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC07071.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Nov 1 2008, 08:02 PM
Post #1122

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Imi place mult de tot! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si tu esti foarte draguta!
Ai facut 2 codite cu creionul?

+Quote Post
Bia
post Nov 1 2008, 08:03 PM
Post #1123

make-up artist

Cu fard. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 1 2008, 10:10 PM
Post #1124

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Best ever!

Imi place extrem de mult! Sper sa gasesti timp sa ne explici punct cu punct cum te-ai facut si cu ce. Cred ca ne-ai ramas datoare cu numele glossului. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 1 2008, 10:36 PM
Post #1125

make-up artist

MUFE - Dusty Pink sau Antique Pink (nu mai stiu exact)

Acum m-am facut cu Artistry pe pleoape (o sa pun poza cu farduletele, ca sunt de acum vreo 3 ani lansate si nu mai exista in portofoliul lor de produse). Sunt nuante care se mai gasesc si in alte palete/casete ale altor companii. La MUFE sigur sunt toate, dar trebuie scotocit dupa ele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe obrajori am un fard de obraz EFNY si unul Artistry numit Aglow (inca se mai gaseste) iar pe buze un gloss cyclamen tot EFNY (care iar nu mai exista).

Pasii:
Fond de ten, corector, iluminator, pudra pe toata fata plus un surplus de pudra sub ochi. Fard de pleoape intr-o nuanta de cafea cu lapte trandafirie (seamana cu Copper Fawn 128 (copper sheen) de la MUFE) pe pleoapa mobila si o nuanta de pruna mata (un fel de Burgundy 141 (soft burgundy shimmer) de la MUFE). Omogenizati si urcati usor spre arcada unde puneti o nuanta de roz-oranj-liliachiu (ceva de genul) si un bej-alb-roz foarete deschis spre sprancene. Omogenizat bine. Apoi aam aplicat fard negru cu o pensula pentru contur pe pleoapa de jos de la jumatate si am depasit coltul ochiului. La fel si pe cea de sus. Spre interiorul pleoapei de jos am aplicat aceeasi nuanta de trandafiriu. Mascara. Blush roz-fuchsia in obraji si inca unul bej-sampanie. Luciu cyclam pe buze.

Oricum, pare maroniu in poza dar este de fapt un maroniu cu reflexe mov, trandafirii si oranj. Se vede foarte frumos

+Quote Post
Cindy
post Nov 1 2008, 10:52 PM
Post #1126

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Apropo de pasii utilizati petru make-up..este necesar sa incepem cu pregatirea pielii, fdt/corector, iluminator, pudra sau nu exista o regula? Eu de exemplu intai aplic machiajul pentru ochi, apoi folosesc fondul de ten si rareori pudra, mai mult pentru zona T.

+Quote Post
Bia
post Nov 1 2008, 11:01 PM
Post #1127

make-up artist

Depinde cum iti e mai usor. Multi colegi de-ai mei fardeaza ochii si apoi fata dar eu nu sunt de acord cu asta. Pudra de sub ochi se da in strat gros ca sa nu murdaresti zona in caz ca mai pica fard. Se inlatura cu o pensula pentru pudra normala sau o pensula de tip fan brush. Pudra fixeaza machiajul. Dacan-o dai nu rezista si nici nu arata impecabil, Sweet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 1 2008, 11:16 PM
Post #1128

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Am ramas fermecata pe veci, Pink!

+Quote Post
angeldust
post Nov 1 2008, 11:59 PM
Post #1129

Musafir

F misto Pink (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi faceam si eu intr-o vreme asa 2 codite, imi placea f mult, dar pt ca nu ma pricep asa bine la desenat si ochii mei au o forma mai ciudata m-am lasat pagubasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Nov 2 2008, 12:30 AM
Post #1130

Musafir

Ce frumos e fardul de la ochi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Pe mine nu ma avantajeaza 2 codite am incercat imi face ochiul prea mare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:24 AM