![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumos foc, Pink!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ultimele posturi, legate de cariera lui Pinkie, le-am mutat in Jurnalul lui Pink . Nu de alta, dar voiam sa-i transmit si eu ceva Biei si aici nu-si aveau locul sfaturile.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Am decupat si eu machiajul dintr-o poza. Eu nu ma prea machiez folosesc doar fdt si imi vopsesc genele. Ma machiez doar seara cand merg in club si la petreceri deci nu prea am exercitiu
(IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/DSC05364.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Pink, ptiu sa nu te deochi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) foarte frumos machiajul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, ce machiaj frumos!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si ce bine iti sta cu el! Si ce bine iti sta cand zambesti! Si ce frumos iti sta parul!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, multumesc... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, hai ca ieri am uitat sa-ti spun, dar imi place enorm ultimul tau machiaj. Mi se pare ca ti se potriveste de minune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Dupa parerea mea, daca coditele alea erau facute cu dermatograf (cum au presupus unele fete) se vedeau mult mai urat si chiar imbatraneau. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu stiu cum se vedeau. Se fac cu fard sau cu tus de obicei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Depinde si de indemanare. Eu, spre exemplu, fixez dermatograful cu fard.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink si cu ce fel de pensula de fard poti sa faci asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Exista 2 tipuri de pensule: unele sunt pentru eyelinner si sunt taiate drept si altele taiate unghiular. Merge cu amandoua.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:43 AM |
|