![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia, ca tot mi-au venit fardurile de la coastal, am experimentat si eu putin:
(IMG:http://www.hdimage.org/images/gfoky2a2dh6mony0el6_eyes_thumb.jpg) (IMG:http://www.hdimage.org/images/q3gzmdcn7sl9tu7iw2zi_inchis_thumb.jpg) Mai greu cu pozele ca stau prost cu lumina in casa. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Fain tare! Am admirat trusa si chiar voiam sa te intreb daca le-ai testat. Nuantele de verde imi plac enorm si iti sta foarte bine, iti lumineaza ochii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu'i bai ca ai si ochii frumosi! Sa le folosesti cu placere!
Imi pare rau de pensule..... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, foarte frumos. Incearca un pic si un efect de alungire a ochilor, adica sa te duci cu codita un pic mai incolo.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este si coditza doar ca, dupa cum am zis, duc lipsa de lumina si aparatul nu prinde cum trebuie. Culorile sunt de fapt mult mai intense iar codita am facut-o usor mai estompat. Apropo, faceti abstractie de sprancenele nepensate. Astept sa creasca sa pot sa le dau o forma cum trebuie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea e ca ai niste ochi superbi ca forma, culoare, accesorii(gene lungi). Din ce vad eu, zic ca iti trebuie un primer pt fard sa fie culoarea mai intensa si mai bine fixata pe pleoape pentru ca din rviewuri am vazut ca fardurile astea au un bun colour payoff. Apoi verdele ala e o culoare destul de dificila, l-as folosi in combinatie cu ceva contrastant si nu ca baza totala a machiajului la ochi, chiar daca ai folosit un crem si ceva liner verde mai inchis. (vezi Barbie loves MAC- roz cu verde) Plus ca din ce vad eu, alte culori ti-ar flata mai bine culoarea irisului care se pierde prin verdele ala. Apoi tre sa faci mai mult shading pe pliul pleoapei sa dai intensitate privirii. Am vazut ca ti-ai luat paleta sidefata, pare misto, eu una prefer mai mult fardurile mate, exceptie facand machiajul de club unde imi place si un pic de glitter si o arcada luminoasa si satinata. Mai vreau sa iti te mai pictezi ca tare imi plac ochii tai si vreau sa vad cum te muncesti sa-i pui in valoare.
Cu sprancenele, u're totally right- lasa-le sa creasca si poate incerci sa le faci un pic ca un arc frant si nu ca o paranteza cu deschizatura in jos- cateodata o forma prea rotunjita a sprancenelor dau impresia de o fata mirata. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au avut sprancenele mele forma tare draguta, pana m-a mancat pe mine undeva si m-am apucat de threading si mi-am smuls jumate din ea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Sarumana pt complimente. Verdele ala e un galben in realitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Pliul pleoapei e un verde inchis, care iar nu se vede ok. O sa incerc maine sa mai experimentez si sa fac poze prin balcon ca acolo am lumina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu stiu de ce dar ies total aiurea culorile in poza fata de cum sunt in realitate. Eu in general ma machiez extrem de rar cu verde (tocmai pentru ca am ochii verzi si de obicei folosesc ceva care sa-i scoata in evidenta), acum a fost asa, de testat trusa, si nuantele de verde erau primele. De primer nu sunt deloc multumita, trebuie sa mai umblu sa caut altul, din pacate asta era singurul care era la sephora (sau cel putin asa mi-a zis o gagica d-aia de acolo). E prea lipicios si nu-mi place ca textura. Ceva recomandari? Oricum, eu sunt inca in stadiul de invatat, mai citesc una, alta, ma mai uit la un tutorial. N-am nici cea mai vaga idee de vreo combinatie a culorilor, in general ma ghidez dupa simtul estetic, cam ce-ar merge cu ce. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Jo, am citit ca primerul de la Urban Decay e f bun (asta ar trebui sa fie la Sephora) sau am vazut un tutorial in care tipa folosea eyeliner alb luat de pe coastalcents ca baza pentru a pastra culorile vii.
Pe la Paula citisem ca orice corector pe baza de siliconi e bun ca primer (nu prea stiu care sunt astia..) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai vreau sa te mai pictezi ca tare imi plac ochii tai si vreau sa vad cum te muncesti sa-i pui in valoare. Se vede ca Walpu e bun pedagog! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte simpatica cu fraza asta. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, ar trebui sa fie Urban Decay, eu am plecat fixata sa-l iau pe asta. Insa n-am gasit pe nicaieri si cei de acolo mi-au zis ca il au doar pe cel marca sephora care e intr-o cutiuta ca paint pot-urile si e extrem de sticky. As mai trage o fuga sa casc ochii pe acolo dar stau cam prost cu banii lately si mai astept.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mult mi-a placut topicul asta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ma apuc si eu sa-mi pozez machiajul cand mi-l fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu mi-am luat urban decay primer de pe ebay cu vreo 14$ plus transport vreo 2-3.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:44 AM |
|