![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
ebay.de sau care?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
.com (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a venit in vreo sapt la posta de la gara
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
2-3? Le consumi atat de repede? Eu niciodata nu imi fac stoc pentru ca expira pana apuc sa le termin pe toate. Sambata cred, daca am timp, o sa merg pe la celelalte sephore in bucuresti, poate gasesc urban decay.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu primer. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am numai un paint tube de la MAC, dar e fard si mi-e mila de el sa-l tot stric pe sub machiaj.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, iti iau eu de pe ebay (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , esti din timisoara nu?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai iti comand acum daca vrei ca eu nu am nimic de luat, strang bani pentru altceva, ma chinui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iti scriu pe privat id-ul de mess (nu merge scrie-mi-l tu pe al tau)
This post has been edited by pitzigoi: Feb 5 2009, 01:22 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai linistita, ca poate gaseste Jo la Bucuresti si-l trimit pe frate-miu sa-mi ia ca-i mai simplu.
Daca nu, la urmatoarea ta comanda, ca asa ma duc io la banca sa-mi alimentez cardul, nu te mai bag pe tine la comenzi pt un primer. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ID-ul meu e acelasi cu nickul de pe forum. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, walpu, mi-am adus aminte. Am tot citit review-uri si cica si cel de la Too Faced ar fi foarte bun. Produse Too Faced am vazut sigur in sephora, deci ar trebui sa fie si primerul. Maine am drum prin zona asa ca ma duc sa testez.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, am vazut si eu niste filmulete de le comparau. Daca zici ca au si din asta in sephora si mai bine.
TM-ul n-are nimic. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:53 AM |
|