![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaaa (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
E mov (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si spre exteriorul ochiului e un mov mai inchis, dar bineinteles ca in poza a iesit ca fiind aceeasi culoare pe toata pleoapa. Toate culorile sunt din trusa de la coastalscents.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Exact. Numai ca mie mi se si inrosesc ochii foarte tare si lacrimeaza. Si pe deasupra imi si incetoseaza privirea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Imi plac sprancenele tare mult (eu de cand am complexul sprancenelor parca numai sprancenele le observ la oameni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ce creioane folositi? ati incercat Urban Decay 24/7 jur ca is cele mai bune creioane pe care am pus mana vreodata, mai bune decat MAC( si stiti ca eu iubesc Mac), sunt si in romania eu mi-am luat un set de 5 creioane(mai mici putin decat unul normal , dar oricum alea colorate te tin o gramada) de la Sephora, in decembrie 68 ron, nici un creion nu aluneca asa usor ca astea si rezista f bine pe ochi , inclusiv pe waterline |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place Jo, chiar misto, se observa toate detaliile de care povesteai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie tot mi se pare ca-n realitate se vede altfel. Si nu doar mie ci si tipei careia i l-am facut. One of these days invat eu sa fac poze calumea la machiaj.
Ah, era sa uit: romy, n-am incercat de la UD, nu prea investesc in creioane, avand in vedere ca nu le folosesc decat foarte rar. Da` nu stiu, eu am impresia ca orice creion se duce in contact cu lacrimile.. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, am auzit si eu numai vorbe de lauda la 24/7 de la ud, e pe lista mea...dar mai sunt multe pe lista, asa ca, nu se stie cand pun mana pe ele, mai ales ca tre sa le iau de pe ebay (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Sunt mai ieftine la sephora romania decat la sephora usa 68 ron versus 29$+tax+ transport
astea`s rezistente la transfer de aia le zice 24/7 aluneca asa de smooth, nu cred ca voi apela prea curand la alta marca |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi nu e sephora (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar eu ma descurc bine cu ebay.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Suitie, semeni perfect cu o buna prietena de-a mea de care m-am pierdut de vreo 11 ani.
Parca-mi esti Cristinuta-mi mica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
pitzigoi, chiar daca nu e sephora in tm, e in Bucuresti, si tot ajungi mai ieftin. Trebuie sa cunosti pe cineva in Bucuresti care ar putea sa ti le ia (daca nu, ma ofer eu, si asa trebuie sa ajung pe acolo in curand). Trebuie doar sa te uiti pe site la sephora sa-ti alegi culorile.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:30 AM |
|