IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
pitzigoi
post Feb 13 2009, 11:44 PM
Post #1271

Musafir

Eu deja vreau alta camera, nu mai imi convine sapuniera, ca nu iasa cum trebe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt de la mac fardurile, a scris la alt topic :
mov deschis: Beautiful iris
mov inchis: Fig.1

negru: Nehru
gri: Electra
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Feb 13 2009, 11:45 PM
Post #1272

Musafir

Foarte frumos Clau, bravo!!!

Rujul mi se pare ca nu prea merge cu fardul de ochi, dar la ochi chiar a iesit frumos si iti sta bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 13 2009, 11:47 PM
Post #1273

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

nu ma intelegeti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . fardurile sunt frumoase foc, dar mana mea e incapabila. problema mea: sa-mi iasa simetria in aplicarea fardului la cei 2 ochi si sa fac V-ul ala sa iasa ca la voi. daca nu puneam mov deschis pe toata arcada (ceea ce a facut machiajul sa fie prea strident pt zi, sincer), ramanea un fel de coada suspendata in neant...nu reusesc inca sa dau imaginea aia rotunda, continua in pliu...

+Quote Post
amailhik
post Feb 13 2009, 11:47 PM
Post #1274

Musafir

Si uite asa o sa ne luam DSLR sa ne iasa bine pozele pentru Elady (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am un Sony W80. Vedem maine ce o iesi.

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 13 2009, 11:50 PM
Post #1275

Musafir

Da posibil (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) pe mine m-a apucat de cateva luni nebunia cu machiajele, inainte eram prietena doar cu rimelul si creionul negru.

+Quote Post
amailhik
post Feb 13 2009, 11:56 PM
Post #1276

Musafir

Eu ma dadeam si inainte cu fard, dar pana sa fac cunostinta cu Elady nu faceam machiaje atat de elaborate. Acum decat sa ma machiez fara fdt, pudra si primer mai bine nu ma mai machiez deloc. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 14 2009, 12:49 AM
Post #1277

Musafir

Clau, hai sa-ti zic unde gresesti, sper sa nu te superi pe mine. Incerci prea tare sa faci "codita" aia, de aia ti se pare tie ca iese ciudat. Nu te uita in poze ce le-a iesit altora. Urmeaza forma naturala a ochiului cand faci V-ul ala. Adica: mergi ascendent spre spranceana (imagineaza-ti o linie invizibila care uneste coltul sprancenei cu nasul trecand prin coltul exterior al ochiului) pana la pliu, nu mai sus. Apoi urmeaza linia naturala a ochiului, mergand cu pensula pe pliu. Cand dai cu blendin brush deasupra, da cu miscari circulare, mergi la fel cum ai mers cu pensula : in sus pana la pliu (poti chiar putin mai sus, daca vrei sa fie mai lunga "codita") apoi urmeaza linia naturala a pliului. O sa vezi ca in felul asta o sa-ti iasa in mod natural ce vrei tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cel putin nu urmaresc niciodata sa fac "codita", iese de la sine asa. Incearca intai cum ti-am spus eu, o sa-ti intri in mana cu timpul si o sa inveti/poti sa faci chestii mai spectaculoase.
Mie de exemplu mi-a luat o gramada de timp sa invat sa ma dau cu dermatograf. Tot timpul imi iesea o linie tremurata si groasa rau. Nu mai zic daca incercam sa prelungesc linia mai mult de pleoapa... dezastru iesea. Dar, you know, practice makes perfect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper sa fi inteles ce-am vrut eu sa zic, o sa iti exemplific maine cu niste poze, acum e prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edit:

Better yet, uite un tutorial de la aia mai experimentati (sper ca eu n-am zis prostii, ca n-am reusit sa ma uit la filmulet ca am conexiune proasta):
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8IS0eCO4UYU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8IS0eCO4UYU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Another edit:
Am apucat sa vad filmuletul. Wadda ya know, am zis fix ce trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (haha, i am so pro - ce parere buna am despre mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ). Am uitat numai sa zic: daca vrei un look my de zi, foloseste nuante mai apropiate.

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 14 2009, 02:37 AM
Post #1278

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Momentan in Bucuresti
Member No.: 2,974

Am promis ca revin si pe "Jurnal de machiaj" cu o pozica-doua , dar nu reusesc de nici un fel sa fac genul de poze pe care le-am vazut pe acest topic , adica doar ochiul , in care sa evidentiez machiajul ... ce fel de lumina folositi si cum faceti poza asa incat sa se vada doar ceea ce vreti? La mine pozele au iesit fie cu tot cu nas (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si o parte din fatza , fie centrate aiurea , fie lumina nu reflecta adevarata culoare a machiajului. Ufff , Im puzzled! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ce am reusit sa fac este sa dau crop la una din poze in care se vede machiajul cat de cat , dar tot se vede ciudat ... Please help? (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)

(IMG:http://i144.photobucket.com/albums/r192/Matrashita/ochioasa.jpg)

This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 14 2009, 02:39 AM

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 14 2009, 05:35 AM
Post #1279

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Fetele cu machiaje frumoase, va rog sa spuneti si ce culori folositi.
Pitigoi deci pt machiajul ala movaliu ai folosit Fig si Beautiful Iris de la MAC?
Claudia, Roxie Foxie? Imi plac si vreau sa stiu ce sa cumpar sa fac si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 14 2009, 08:31 AM
Post #1280

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Momentan in Bucuresti
Member No.: 2,974

Pai la machiajul asta am folosit asa: Fard Too Faced Glamour Gift Eyeshadow ( dar asta e primit cadou de la cineva din SUA , si sincer nu l-am vazut nicaieri de cumparat (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) * Creion de ochi Seventeen Super Smooth Waterproof & Longstay no. 16 ( Blue Diamond ) si * Mascara Rimmel Volume Flash 001 Black Extreme . Doar atat , nimic complicat! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 14 2009, 08:33 AM

+Quote Post

185 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 02:30 PM