![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Aceiasi problema o am si eu cu V-ul, nu reusesc nici cum sa-l fac sa arate bine. Am incercat pe rotund, mai in V, am urmarit cat mai multe variante dar simt ca mai rau ma incurc pentru ca fiecare are o tehnica proprie datorita formei ochiului.
Acum am urmarit filmuletul pus de Jo. E asa de simplu cand privesti dar nu imi pot da seama care sunt cele 2 pensule folosite la inceput pentru conturarea V-lui si apoi difuzarea fardului, mi s-au stricat boxele si nici nu se vad nr. de pe coada pensulelor. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Pune-ti putin scoth la exteriorul ochiului, adica exact unde vrei sa termine machiajul, pune putin scotch in felul asta forma se face automat, doar trebuie sa umpli spatiul.
Claudia sub spranceana trebuia sa pui ricepaper, locul unde pui pensula prima data o sa aiba culoarea ce mai intensa , la spranceana incepi din locul unde se arcuieste spranceana. Ptr forma rotunda deasupra pleoapei(gandidndu-ma la o comparatie nu radeti) imagineaza-ti cum fac stergatoatele la geamul masini, doar ca tu insisiti mai mult spre exteriorul ochiului. Iar ptr pleoape nu intinzi fardul, il iei pe pensula si "apesi" incet pe pleoapa , pe toata suprafata ei. La interiorul ochiului poti pune aceasi culoare ca sub spranceana. Dupa ce ai aplicat culorile iei o pensula curata si omogenizezi locul unde se intalnesc culorile sa fie o trecere gradata. Pe urma, musai liniezi ochiul, maro sau gri(daca esti blonda) ziua si negru seara. Tot seara poti sa pui o a patra culoare in outerV ptr ai multa adancime, una inchisa, ca nehru. Si incearca texturi diferite ale fardurilor la in singur machiaj arata mult mai bine |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, claudia a folosit culorile alea de care ziceam. Eu am folosit paleta de 78 de la coastalscents si in coltul exterior pigment 'purple' de la mac.
Roxie eu le fac cu macro si blitz si apoi le cropui ca din cate am observat iasa mai bine cand tii aparatul putin mai departe de ochi, nu stiu inca nu-mi iasa nici mie schema, sunt nemultumita de cum imi iasa pozele, trebuie musai sa ma joc pe modul 'manual' cu setarile si alea alea. Cu nuanta inchisa din coltul exterior trebuie sa te joci, nici eu nu sunt multumita cu iasa, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar numai daca exersezi o sa vezi cum iti sta mai bine, cred ca teoria trebuie putin modificata dupa fiecare persoana in parte si in functie de machiaj ( zi/noapte) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io v-am zis ca o sa ne luam DSLR ca ne iasa bine pozele de pe Elady (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
This post has been edited by amailhik: Feb 14 2009, 12:00 PM |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
amailhik (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chiar m-am documentat aseara de aparate cel mai mic dslr e d40 de la nikon, cu obiectiv de 50mm sau 55 parca, dar trebuie sa setezi manual focalizarea, nu merge la self portrait (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai la alea nu cred ca mai merge ca la sapuniere cu automatic settings. Si cat costa?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac tare mult machiajele voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tin minte ca si mie imi placea sa fac poze si sa pun pe aici machiajele. Acum nu mai am timp asa mult si dimineata nu stiu cum sa ma aranjez mai repede si sa fug la work. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar poate in weekend mai postez si eu cate un machiaj. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ella, tipa foloseste ceva de genul asta pentru a face v-ul (IMG:http://www.hdimage.org/images/rezc7ny4eibw0x5fmszp_022_thumb.jpg) si 217 pentru blending. Apropo, majoritatea dslr-urilor au si functia autofocus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar ca sa faci macro reusit cu ele iti trebuie lentila de...well, macro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amailhik nu vrei sa stii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) e 1600 ron body plus obiectiv, dar numai obiectivul e vreo 450. Noi am avut D80 dar nu eram asa obsedata si s-a pus praful pe el si l-am vandut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca-l mai aveam trebuia sa iau doar obiectivul si mergea si cu autofocus; la d40 si d60 nu merge cu autofocus obiectivul ala. Ideea e ca la asta profi trebuie setate manual sa iasa de calitate, asta e farmecul.... ca daca nu, sapuniera e baza
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oooo bun. Ma gandeam la 1000 euro, tot e bine. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 01:42 AM |
|