![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place, arata bine. Poti sa incerci sa pui un fard mai deschis in coltul interior al ochiului (alb, bej, crem), lumineaza foarte mult privirea. De asemenea, poti sa mai incerci cu niste negru sau alta culoare mai inchisa pe pliu, sa creezi impresia de adancime.
Ps: Ce cretulica esti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vreau si eu! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Mie-mi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E foarte misto cum se vede combinatia de negru cu verde una din preferatele mele, merge tare bine cu nuanta ochilor tai. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cu cat mai mult ma uit la pozele voastre cu atat mai tare imi dau seama cat mai am de invatat. This post has been edited by LostWhispers: Feb 14 2009, 08:11 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai coltul interior al ochiului l-am facut cu bej-alburiu (aceeasi culoare ca sub spranceana), dar probabil trebuia facuta chestia asta pe o portiune ceva mai mare.
Multumesc! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E absolut superb, primul machiaj elaborat Kalua. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Atat am de zis si eu, n-as fi dus umbra din pliul pleoapei pana in coltul interior si as fi aplicat ceva de highlight acolo. In rest, (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
Ce-ai folosit? Foarte clare se vad pozele, s-a bagat si dl kalua?(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Superbe machiajele voastre (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kalua, ce fond de ten/ pudra ai folosit? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Clau, hai sa-ti zic unde gresesti, sper sa nu te superi pe mine. Incerci prea tare sa faci "codita" aia, de aia ti se pare tie ca iese ciudat. Nu te uita in poze ce le-a iesit altora. Urmeaza forma naturala a ochiului cand faci V-ul ala. Adica: mergi ascendent spre spranceana (imagineaza-ti o linie invizibila care uneste coltul sprancenei cu nasul trecand prin coltul exterior al ochiului) pana la pliu, nu mai sus. Apoi urmeaza linia naturala a ochiului, mergand cu pensula pe pliu. Cand dai cu blendin brush deasupra, da cu miscari circulare, mergi la fel cum ai mers cu pensula : in sus pana la pliu (poti chiar putin mai sus, daca vrei sa fie mai lunga "codita") apoi urmeaza linia naturala a pliului. O sa vezi ca in felul asta o sa-ti iasa in mod natural ce vrei tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cel putin nu urmaresc niciodata sa fac "codita", iese de la sine asa. Incearca intai cum ti-am spus eu, o sa-ti intri in mana cu timpul si o sa inveti/poti sa faci chestii mai spectaculoase. Mie de exemplu mi-a luat o gramada de timp sa invat sa ma dau cu dermatograf. Tot timpul imi iesea o linie tremurata si groasa rau. Nu mai zic daca incercam sa prelungesc linia mai mult de pleoapa... dezastru iesea. Dar, you know, practice makes perfect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jo, ti-a zis cineva azi ca te iumpeste (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ? Cum Dumnezeu sa ma supar pe tine cand nimeni nu mi-a explicat niciodata mai clar decat tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ? Iar filmuletul e mai mult decat educativ, am sa incerc luni sa vad ce s-a lipit de mine. Romi saru'mana pt completari, bag totul la jurnalul de bord. De ochii vostri nici nu mai comentez, ma simt mica si urata cu capruiciunile mele. Si suuuper diferiti ca forma, pe deasupra! Dar de aia s-a inventat machiajul, sa corijam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ce fond de ten/ pudra ai folosit? Machiajul asta a fost numai o incercare sa vad cum iese, ca azi nu mai cobor decat la spalat rufe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am facut numai ochii si am dat cu putin Touche eclat de la YSL ca anticearcan, iar pe pometi am dat neingrijit cu niste pudra transparenta de la Sisley ca sa nu-mi intre in piele ce cade de la machiatul ochilor. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
No cum sa nu-mi zica, doar e valentine's day (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Eu ma pricep sa spun asa, babeste, nu academic, cum zice temptalia, sau fetele alea de pe make-up geeks. Ma bucur ca ai reusit sa intelegi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Kalua , nu am decat un singur cuvant de zis : S-U-P-E-R-B ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... Foarte frumoasa nuantarea cu verde si culoarea ochilor e WOW! Nu m-ai invata si pe mine cum fac cu tusul negru ? Ca tare mi-s neindemanatica si tie ti-a iesit f. bine! Fetelor , machiajele pe care le-am vazut pe topicul asta sunt tare tare frumusele (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ... Dar trebuie sa recunosc ca am o preferata a mea. Ca Walpu , nimeni! ( cum se machiaza ea , tehnica , culorile etc. )
Super super ... si eu am realizat ca mai am muuuult de experimentat si de invatat de la voi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:20 PM |
|