![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, nu e sidefat, ci e ca niste paticule sclipicioase ca si pigmentii, e singurul asa din trusa asta Ja-de- ultimul din sus dreapta. (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/fardjade.jpg)
E foarte misto ca highlighter. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Lexie cred ca ti-ar sta mai bine cu o linie mai subtire de eyeliner SAU daca ai folosi alta culoare, negrul pare prea dur -maro, gri sau un mov inchis ar merge mai bine.
Walpu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , machiajele cu sclipiciuri sunt preferatele mele. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, eu mi-am luat maro dar la ochi se vede negru (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu tot cu creionul ma inteleg cel mai bine, tusul e prea compact si dur pentru mine, ca si look. O sa-l mai folosesc din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, linia pe care ai trasat-o e prea groasa, ai pus-o fara sa ai fard dedesubt si iti accentueaza colturile lasate ale ochilor. Ia fa-ti tu o combinatie de fard care sa-ti complimenteze privirea si apoi traseaza o linie subtire de tus pe care o ridici in sus imediat dupa mijlocul pleoapei. Nu-ti va inaspri privirea, numai o va accentua.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, walpu are dreptate. Pana de curand si io tot asa faceam, si eu am la fel colturile putin cazute. Sapt trecuta mi-am facut din intamplare peste fard, o linie mai subtire si usor ascendenta. Alta viata! Tot sunt departe de perfectiune cu tusul dar macar progresez putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
E greoi de dat cu tus, mai ales cand te grabesti sa pleci la work dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi se pare ca linia subtire nu da foarte bine si am probleme la conturat pleoapa superioara spre coltul intern, mi se pare ca arata fals (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu exact sa explic, cert e ca sunt muuuult mai buna prietena cu dermatograful. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai testez eu, in orice caz si va arat ce a iesit.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01859.jpg)
(IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01857.jpg) (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01855.jpg) In sfarsit reusesc sa pun si io niste poze aici. Scuze pentru calitate, le-am facut cu telefonul ca nu gasesc incarcatorul pentru camera. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am folosit farduri Seventeen si verdele cel mai aprins e din colectia noua Sephora. (mono, colorful, pearl clorophyll green no. 03). Rimelul e Masterpiece Max iar tusul, L'oreal waterproof. Faceti abstractie de sprancene si restul ca nu mi-am dat nici cu fond de ten nici cu pudra. Am vrut sa vad cum iese ca mi-a placut la nebunie culoarea. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
waw , superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sa mai pui neaparat poze pt ca te pricepi.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fardul e superb!!! A fost dragoste la prima vedere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-mi amintesc sa mi placa atat de mult un fard din prima. Pozele astea le-am facut ca nu stiam cu ce sa-l combin.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place tare mult combinatia culorilor, insa mi se pare un machiaj cam tare (cel putin pt gustul meu) - se poate sa fie impresia asta si pentru ca nu l-am vazut mai de la distanta.
De asemenea, cred ca ai mers putin cam prea sus cu highlighterul si putin prea mult in interior, in sensul ca intre coltul interior al ochiului si spranceana se vede ca o linie (prea) dreapta. Also, tusul parca se vede prea tremurat. Nu vreau sa crezi ca-s carcotasa sau ceva, eu sper ca e macar constructiva parerea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca cumva te-am suparat te rog sa-mi spui:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2025 - 10:28 PM |
|