![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumosi ochii tai, iar verdele ii pune foarte frumos in valoare.
Insa si eu sunt de parere cu Jo, cred ca ai folosit prea mult glow in sus, spre spranceana si spre exteriorul ochiului si de asemenea tusul este un pic tremurat. Mai asteptam poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tusul stiu ca e tremurat ca l-am dat dupa rimel. Eram data cu Hypnose, m-am demachiat, m-am dat cu Masterpiece si apoi mi-a dat prin cap sa incerc fardul asta asa ca n-am mai demachiat rimelul am dat si io peste. v-am zis ca e de proba. Cand o sa gasesc incarcatorul ala o sa mai fac niste poze tot cu culorile astea dar lucrat mai bine.
Si inca ceva: se vede unde se termina o culoare si incepe alta ca n-am stat sa estompez prea bine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Make-up-ul e minunat. Nu sta nimeni cu lupa la tus, il acopera marginea genelor oricum. Mie imi place cum ai inaltat optic arcada si cum ai punctat unghicul intern al ochiului, ca sa nu para apropiati din cauza tusului. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama, ma simt ca-n fata unei comisii la examen... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jo, stai linistita ca daca ma supar spun, doar am fost crescuta in Pantelimon. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu de cand am facut o glumita si mi-a reprosat cineva cum ca "tot timpul comentez", mi-e cam frica sa nu ma inteleaga cineva gresit...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie chiar imi plac criticile, sunt constructive. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper ca maine sa am chef sa-mi dau cu tus, de data asta mai subtire, sa vedem daca va place, testam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, aveti dreptate, e cam mult sclipici pe sub sprancene. M-am mai uitat o data la poze. Si mai e si intensificat de blitz.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow amailhik, superb, foarte faine culorile, imi place cum le-ai combinat. Dar ce poze bune face telefonul tau, mai bune ca aparatul meu foto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, pitzigoi, camera e foarte buna, si culmea are aceeasi 2 Mp ca telefonul actual. E camera de Sony Ericsson K750i, cumparat acum 2 sau 3 ani, cred ca 3. Sa mai zic ca are si blitz? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi place cum arata combinatia si verdele e superb. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Poza e facuta foarte aproape dar de la distanta nu vede nimeni ca tusul e tremurat, plus ca nimeni nu sta atata de aproape de ochiul tau sa vada amanunte care nu-s poate perfecte. Super cool, verdele ala m-a dat pe spate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:41 AM |
|