IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 133 134 135 136 137 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Lexie
post Feb 16 2009, 10:35 PM
Post #1341

Musafir

Foarte frumosi ochii tai, iar verdele ii pune foarte frumos in valoare.
Insa si eu sunt de parere cu Jo, cred ca ai folosit prea mult glow in sus, spre spranceana si spre exteriorul ochiului si de asemenea tusul este un pic tremurat. Mai asteptam poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
amailhik
post Feb 16 2009, 10:38 PM
Post #1342

Musafir

Tusul stiu ca e tremurat ca l-am dat dupa rimel. Eram data cu Hypnose, m-am demachiat, m-am dat cu Masterpiece si apoi mi-a dat prin cap sa incerc fardul asta asa ca n-am mai demachiat rimelul am dat si io peste. v-am zis ca e de proba. Cand o sa gasesc incarcatorul ala o sa mai fac niste poze tot cu culorile astea dar lucrat mai bine.
Si inca ceva: se vede unde se termina o culoare si incepe alta ca n-am stat sa estompez prea bine.

+Quote Post
Diana.
post Feb 16 2009, 10:46 PM
Post #1343

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Make-up-ul e minunat. Nu sta nimeni cu lupa la tus, il acopera marginea genelor oricum. Mie imi place cum ai inaltat optic arcada si cum ai punctat unghicul intern al ochiului, ca sa nu para apropiati din cauza tusului. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
amailhik
post Feb 16 2009, 10:55 PM
Post #1344

Musafir

Mama, ma simt ca-n fata unei comisii la examen... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jo, stai linistita ca daca ma supar spun, doar am fost crescuta in Pantelimon. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 16 2009, 11:00 PM
Post #1345

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu de cand am facut o glumita si mi-a reprosat cineva cum ca "tot timpul comentez", mi-e cam frica sa nu ma inteleaga cineva gresit...

+Quote Post
Lexie
post Feb 16 2009, 11:09 PM
Post #1346

Musafir

Mie chiar imi plac criticile, sunt constructive. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper ca maine sa am chef sa-mi dau cu tus, de data asta mai subtire, sa vedem daca va place, testam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amailhik
post Feb 16 2009, 11:30 PM
Post #1347

Musafir

Da, aveti dreptate, e cam mult sclipici pe sub sprancene. M-am mai uitat o data la poze. Si mai e si intensificat de blitz.

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 16 2009, 11:31 PM
Post #1348

Musafir

Wow amailhik, superb, foarte faine culorile, imi place cum le-ai combinat. Dar ce poze bune face telefonul tau, mai bune ca aparatul meu foto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
amailhik
post Feb 16 2009, 11:33 PM
Post #1349

Musafir

Da, pitzigoi, camera e foarte buna, si culmea are aceeasi 2 Mp ca telefonul actual. E camera de Sony Ericsson K750i, cumparat acum 2 sau 3 ani, cred ca 3. Sa mai zic ca are si blitz? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 16 2009, 11:38 PM
Post #1350

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie imi place cum arata combinatia si verdele e superb. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Poza e facuta foarte aproape dar de la distanta nu vede nimeni ca tusul e tremurat, plus ca nimeni nu sta atata de aproape de ochiul tau sa vada amanunte care nu-s poate perfecte. Super cool, verdele ala m-a dat pe spate.

+Quote Post

185 Pages V  « < 133 134 135 136 137 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:41 AM