![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, zici ca esti undeva la mare, iti bate soarele in fata, pari bronzata si asa exotica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Jo, mie mi s-au parut verzi si in real, si asa e, sunt mari si accesorizati cu gene lungi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 19 2009, 07:21 PM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi:
(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/IMG_1639.jpg) (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/IMG_1641.jpg) Am folosit pe pleoapa fard Clinique si rimel tot Clinique. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu ai iesit superb , facute la soare dau o anumita senzualitate pozei.
happy frumos si natural. This post has been edited by LostWhispers: Feb 20 2009, 02:44 PM |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pitzigoi superb, ce bine merge nuanta asta cu parul tau. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Semeni super bine cu o actrita, numai ca nu stiu de unde s-o iau pe moment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Place tare!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pitzi, de cand caut un albastru royal! Ce fard este? Imi place mult
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place mult. Iti vine f bine si culoarea parului, zici ca-i henna, fa-mi o placere si pudreaza-ti sprancenele cu un fard maro-roscatiu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuuuu ce frumos Pitigoi.
Si eu te rog zi-ne de unde ti-ai luat fardul? Mistoooooooo de tot machiajul, te prinde super fain. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai... a cam zis pe topicul cu Mac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt pigmenti mac, nu stiu exact cum se numesc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:49 AM |
|