![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
lnx ce rimel folosesti ca ai niste asa lungi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) parca ai avea extensii de gene
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Divi, folosesc rimel No7 Ultimate Curl Black, tubuletul e micut insa foarte fain iti face genele. Ai poze cu el la topicul "Cum ne machiem", sa-l recunosti mai usor in magazin.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Are dreptate,divi..lxn, ai niste gene foaarte frumoase, lungi, dar cred ca nu numai rimelul este responsabil de asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si ochii bineinteles. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Machajul mi se pare ok, foarte natural.. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are dreptate,divi..lxn, ai niste gene foaarte frumoase, lungi, dar cred ca nu numai rimelul este responsabil de asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si ochii bineinteles. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Machajul mi se pare ok, foarte natural.. Multumesc Sweet, sa stii ca genele mele nu sunt foarte lungi natural, dar nici scurte, sunt normale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poate si felul in care sunt facute pozele va face sa ziceti ca's asa de lungi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Oricum, asta este unul dintre cele mai bune rimeluri pe care le-am folosit, si credeti-ma, am incercat multe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noroc cu mama care-i cu pasiunea pentru farduri. Acum m-ati provocat voi sa ma machiez cu fard, de cand intru pe forum, in mod normal folosesc numai creion, rimel si ruj finut. Marturisesc ca-mi place sa fiu in compania voastra pe forum, e primul forum pe care-mi fac cont, dar descopar multe pareri si informatii interesante aici si persoane foarte agreabile. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
la fel si eu sunt super multumita de forumul acesta
aici nu am intalnit doar sfaturi utile dar si persoane cu bun simt care vb frumos si nu jignesc, e o adevarata placere sa vii acasa, sa deschizi calc gandindu te oare ce lucruri noi mai afli sau vezi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e primul forum pe care il vizitez zilnic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
la fel si eu sunt super multumita de forumul acesta aici nu am intalnit doar sfaturi utile dar si persoane cu bun simt care vb frumos si nu jignesc, e o adevarata placere sa vii acasa, sa deschizi calc gandindu te oare ce lucruri noi mai afli sau vezi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e primul forum pe care il vizitez zilnic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da..asa este, numai fete extraordinare avem aici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai o culoare a ochilor deosebita. Machiajul e simplu, dar expresiv. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Walpu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu obisnuiesc sa-mi fac machiaje prea complicate si atent realizate decat atunci cand merg undeva unde "se necesita". Astea's chiar facute pe fuga, imi place sa fiu si eleganta dar si naturala. Astazi sunt intr-un pulovar mov inchis si am vrut sa asortez machiajul. Pana sa intru pe forum nici nu mai folosisem fardul de ceva vreme, numai rimel si creion. Insa mi-ai facut pofta cand ti-am vazut machiajele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Didilica mai are vesti de machiaj pentru noi? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Simplu si cochet. Eu sunt impresionata atat de culoarea ochilor cat si de gene. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) As machia-o si eu.
Hai, Walpu, ca o sa ma misc mai cu talent si va pun poze. Iar o s-o iau pe sister la colorat. Ea, spre deosebire de cliente, sta sa-i fac poze... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:38 AM |
|