IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
pitzigoi
post Feb 22 2009, 01:44 PM
Post #1411

Musafir

Depinde de aparatul foto cum iasa culorile in poza, se pare ca un telefon cu camera ne-a cam luat aparatele noastre (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Feb 22 2009, 03:52 PM
Post #1412

Musafir

Si mie imi place tare mult, intrebarea mea e ce si cum, ca si eu am K800i, deci nu tre sa fie departe ca performanta?! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Si l-am butonat in toate setarile secolului.
Si eu am avut o trusa 17 si un fard individual, insa mi s-au parut extrem de prafoase si fara finish prea grozav. Au imbunatatit formula, who knows?

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 22 2009, 04:41 PM
Post #1413

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(romi79_2008 @ Feb 22 2009, 06:27 AM) *
Foarte reusit machiajul, complex, complet, felicitari... nu prea e cut crease da ti-a iesit f bine
Claudia esti sigura ca e fig1, pare cam deschis, poate beautiful iris...

eh sunt sigura, nu sunt bineinteles (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . am uitat care din ele.

+Quote Post
amailhik
post Feb 22 2009, 11:57 PM
Post #1414

Musafir

Multumesc, fetelor! Romi, sunt foarte incantata de aprecierea unui profesionist.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wal, e setat la calitate maxima, macro si blitz. Am facut poze si afara, chiar am si scos cateva pe hartie foto si se apropie de calitatea unui aparat foto. Din punctul asta de vedere e un telefon exeptional. Camera am un Sony W80, dar mi-e mai la indemana sa folosesc telefonul, plus ca mai trebuie si incarcat acumulatorul ala... Lenea asta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa fac o proba si cu ultimul telefon, un E51 dar nu stiu daca are rost: macro n-are, blitz nici atat, de culori nu mai zic nimic... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
De la Seventeen am 5 seturi din care 3 imi plac foarte mult, dar pentru machiajul asta mi-am mai luat un fard negru Stila, astazi, pentru ca ala de la Seventeen are ceva ce nu mi place. Asa ca maine seara refac machiajul de ieri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 23 2009, 12:27 AM
Post #1415

Musafir

Mie blitzul mi se pare ca sterge culorile. Le faci la distanta si le tai sau nu? Macro la tel e setarea pe portret (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ?

+Quote Post
amailhik
post Feb 23 2009, 12:31 AM
Post #1416

Musafir

Nu le sterge dar da senzatia ca esti data cu o tona de sclipici. Nu, nu e portret, chiar macro scrie si ca simbol are o floricica. Cu setarea macro, aparatul prinde mai multe detalii. Pozele le fac de aproape si le tai un pic.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 23 2009, 12:40 AM
Post #1417

Musafir

Da, stiam si eu simbolul de macro, insa nu-mi apare in tel vreo functie pt asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma intreb de ce oare?

Mai caut, poate ma revelez cumva.

LE: nu gasesc pt ca nu e, nu ca-s nebuna. Am vazut pe net fix unde trebuia sa fie functia de macro a tel., insa la al meu nu e- banuiesc ca e softul minunat al Orange-ului pe care e setat tel, altfel nu-mi explic.

+Quote Post
amailhik
post Feb 23 2009, 12:46 AM
Post #1418

Musafir

Daca e k800, ma gandesc ca ar trebui sa fie mai bun si sa aiba macar ce are si al meu. Blitz ai? Mie mi se pare foarte util, mai ales ca se poate folosi si ca lanterna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 23 2009, 03:09 AM
Post #1419

Musafir

mai dati-mi si mie niste sfaturi, parca prea le fac pe toate la fel, cred ca o sa-mi iau niste gel linere... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/sw.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/sw1.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/sw2.jpg)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 23 2009, 04:22 AM
Post #1420

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce de culori frumoase ai pitigoi, e minunata paleta aia de la coastalscents.

+Quote Post

185 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 08:22 PM