IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 143 144 145 146 147 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Roxana_
post Feb 24 2009, 11:38 AM
Post #1441

Musafir

F dragut Fanny, dar trebuia sa faci si o poza cu ochiul deschis. F bine vin nuantele de griuri pe ochiul tau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Imi plac f tare si machiajele fetelor (Pitzigoi, Jo). Eu am ramas un pic in urma. Trebuie sa citesc cum va faceti voi pozele astea istete asa de aproape.

Angelu', mi se par un pic estompate nuantele. Cred ca-i din cauza aparatului. In realitate s-o vedea mai bine. Eu una prefer dermatograful in loc de tus.
Go to the top of the page

+Quote Post
bombonyka
post Feb 24 2009, 11:40 AM
Post #1442

Musafir

Ma bucur ca va place o sa mai postez si alte poze ... Sa va raspund la intrebari...
fardurile pe care le-am folosit pt look-ul de mai sus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu sunt profesioniste si nici nu costa excesiv de mult in mare am folosit o paleta theColorWorkShop (IMG:http://i662.photobucket.com/albums/uu342/bombonyka2806/DSC09537.jpg) galbenul l-am luat de aici (IMG:http://i662.photobucket.com/albums/uu342/bombonyka2806/DSC09542.jpg) mascara este Lancome Oscilation (e mascara care vibreaza) si arata cam asa (IMG:http://i662.photobucket.com/albums/uu342/bombonyka2806/DSC09547.jpg) iar pt definirea culorilor folosesc doar 3 pensule ( nu va trebuie tot felu de pensule pt k rezultatul nu va fi prea diferit, asa ca va sfatuiesc cumparati-va doar pensulele necesare... TIP ) (IMG:http://i662.photobucket.com/albums/uu342/bombonyka2806/DSC09543.jpg)
Cam asta este... daca mai aveti intrebari nu ezitati imi face placere sa va ajut

+Quote Post
Diana.
post Feb 24 2009, 11:42 AM
Post #1443

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

1. nu mai folosi prescutari de MIRC
2. nu mai folosi "k" in loc de "c".
3. pentru PR te "ajutam imediat".

+Quote Post
strumfita
post Feb 24 2009, 03:00 PM
Post #1444

Musafir

Pt machiajul tipei din poza lui Fanny, in partea de jos a ochiului se foloseste creion sau fard inchis la culoare?
Foarte frumoase machiaje fetelor. Felicitari

+Quote Post
Jo
post Feb 24 2009, 03:26 PM
Post #1445

Musafir

Imi face impresia ca e creion smudged si putin fard, in poza pusa de Fanny.
Bombonyka, permite-mi sa te contrazic in legatura cu pensulele: rezultatul va fi diferit in functie de ce pensule folosesti. N-o sa poti obtine niciodata un blending cu o pensula plata care sa fie aproximativ cu cel facut cu o pensula speciala pentru asta. Ma rog, nu vreau sa divaghez pe subiectul asta. Apropo, prima pensula alba e liner brush?

+Quote Post
amailhik
post Feb 24 2009, 05:18 PM
Post #1446

Musafir

Am refacut machiajul de acum cateva zile. Fardul negru l-am inlocuit cu unul mineral Stila. Se vede diferenta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E extraordinar. Cautam un fard mono negru si la asta m-a dus tanti aia de la Sephora. (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01874_edited.jpg)
Dar s-au combinat culorile si bejul ala a devenit un soi de gri dupa cateva ore. Tre sa gasesc o solutie, alta decat sa stau numai cu ochii inchisi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum dupa 13 ore, arata inca bine.

+Quote Post
angeldust
post Feb 24 2009, 05:23 PM
Post #1447

Musafir

Super! Pari a avea asa trasaturi exotice dupa ochi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
amailhik
post Feb 24 2009, 05:33 PM
Post #1448

Musafir

Nu, Angel, n-am. Strabunicul a fost grec si mama zice ca de-aia am nasul mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 24 2009, 08:35 PM
Post #1449

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Am pus poza cu machiajul tipei special sa nu ma intrebati ce-am vrut sa arat in fotografia cu mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am decat webcamul pentru pozat si n-ajuta pentru chestii sofisticate.
Gata, nu mai fac! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 24 2009, 08:41 PM
Post #1450

Musafir

Pai semanati o tara. Misto machiaj, frumoase fete!

Cat despre pensule, bombonyka, eu n-am stiut ce-am pierdut pana nu m-am pictat cu ce trebuie. N-am stiut cat de mult niste pensule bune iti faciliteaza machiajul si diferenta de rezultat final.

+Quote Post

185 Pages V  « < 143 144 145 146 147 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:17 PM