![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
cu fard maro inchis umed oare nu o fi bine?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
of nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) daca ai vedea ce sprancene am necreionate clau, chiar nu tzine la mine vrajeala cu fardu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Defapt am si pus io poze mai demult cu sprancenele naturale, poate le-ai vazut.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu m-am mazgalit cu fard intr-o dimineata, dar nu am acordat destula atentie...cu o pensulica subtirica totusi parca da o impresie mai uniforma decat creionul...
sa nu te mai plangi niciodata de ochisorii tai, sunt FOARTE frumosi!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi plac ochii lui Angel, par asa melancolici..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar fardul verde e superb, intens si ii complimenteaza ochii.
Foarte misto ultimul machiaj, Pitzigoi! Mi-ar placea si mie sa ma joc asa creativ cu culorile dar pe mine nu prea ma prind asa per ansamblu multe culori. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
ti-a intrat tie aiureala asta in cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, bine zici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu exista nu-ti sta bine, depinde cu ce le combini culorile intre ele |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pozele promise! N-am mai avut timp aseara asa ca le pun acum. Sunt foarte fericita ca am gasit o combinatie pt culorile alea ca nu vroiam sa-l arunc. Puteam sa dau si fara verdele ala deschis dar mi se parea ca se termina prea brusc. Atentie! Verdele ala deschis este atat de sclipicios din cauza blitzului.
(IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01888_edited.jpg) (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01886_edited.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Se termina brusc ptr ca nu ai omogenizat culorile, trecerea intre nuante trebuie sa fie graduala , insesizabila chiar, cauta pe youtube How to blend eyeshadow sau 101 blending
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi s-au parut neomogenizate culorile, da` am zis ca oi fi eu mai carcotasa...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ciudat ca ai pus o nunata inchisa si mata pe pleoapa si una f deschisa si sclipicioasa in crease. Nuj, eu cred ca as fi pus o a treia culoare si mai inchisa in crease si as fi folosit nuanta sclipicioasa putin mai sus spre arcada. Dar eu nu sunt experta, i might be wrong. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:36 AM |
|