![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
bia...tu ai luat vreun curs ceva..sau e pura pasiune? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Simplu si cochet. Eu sunt impresionata atat de culoarea ochilor cat si de gene. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) As machia-o si eu. Hai, Walpu, ca o sa ma misc mai cu talent si va pun poze. Iar o s-o iau pe sister la colorat. Ea, spre deosebire de cliente, sta sa-i fac poze... Ah, multumesc mult Bia, ma simt magulita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) M-as lasa cu placere machiata de tine si de Walpu, amandoua aveti talent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu am machiat niste prietene si au fost foooarte incantate de prestatia mea, pacat ca nu am imortalizat momentul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Didilica mai are vesti de machiaj pentru noi? Eu nu mai am noutati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu a fost virusata duminica, asa ca n-a venit la intalnirea cu fetele, deci n-am avut ocazia sa o exploatez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar, pun eu mana pe ea! Iar, ieri, am fost la tanti dermatoloaga, pentru o sedinta de curatare, asa ca urmatoarele 3 zile imi tratez mutra cu locoid, fucidin si altele din aceeasi gama, pana isi revine. Ah, mi-am amintit, dermatoloaga tot ii dadea in sus si in jos cu Clinique, ca ar fi cele mai sigure produse, din punct de vedere dermatologic. Nu stiu daca era reclama ascunsa, ca nu mi-a justificat de ce afirma asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
bia...tu ai luat vreun curs ceva..sau e pura pasiune? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dap. Am facut cateva cursuri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ah, multumesc mult Bia, ma simt magulita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) M-as lasa cu placere machiata de tine si de Walpu, amandoua aveti talent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu am machiat niste prietene si au fost foooarte incantate de prestatia mea, pacat ca nu am imortalizat momentul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esti din Bucuresti. Te prind eu la inghesuiala si ma pun cu pensulele pe tine. Eu nu mai am noutati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu a fost virusata duminica, asa ca n-a venit la intalnirea cu fetele, deci n-am avut ocazia sa o exploatez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar, pun eu mana pe ea! Iar, ieri, am fost la tanti dermatoloaga, pentru o sedinta de curatare, asa ca urmatoarele 3 zile imi tratez mutra cu locoid, fucidin si altele din aceeasi gama, pana isi revine. Ah, mi-am amintit, dermatoloaga tot ii dadea in sus si in jos cu Clinique, ca ar fi cele mai sigure produse, din punct de vedere dermatologic. Nu stiu daca era reclama ascunsa, ca nu mi-a justificat de ce afirma asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt foarte misto produsele Clinique. Ti le recomand si eu cu multa caldura. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
zuper bia!
daca nu-mi iese cu ingineria...imediat fac si eu cursuri si ma pun pe meserie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
zuper bia! daca nu-mi iese cu ingineria...imediat fac si eu cursuri si ma pun pe meserie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fa rozy mama, fa ca mai apoi te prind EU pe tine la inghesuiala prin oras si te pun sa ma machiezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by geoo: Dec 4 2007, 07:00 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
my pleasure geo! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pe la 15 ani imi machiam si eu prietenele....intre timp s-au facut mari...si au invatat si ele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esti din Bucuresti. Te prind eu la inghesuiala si ma pun cu pensulele pe tine. Hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am si imaginat in autobuz cu niste maini si pensule tabarand pe fata mea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Poate o sa ma machiezi o data, cine stie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu m-am controbait in traista cu pensule azi si am avut un pic de timp la smacluit. Desi multi dintre make up artisti nu recomanda machiajul in functie de imbracaminte, eu cam tin cont de asta, dar in limita in care imi sta bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03809m.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03808t.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03813m.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03810m.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
walpu, ar trbui sa incepi sa faci videouri pe youtube ca sa vedem cum ajungi la rezultatele astea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:28 PM |
|