IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
rozy
post Dec 4 2007, 02:42 PM
Post #151

Musafir

bia...tu ai luat vreun curs ceva..sau e pura pasiune? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Dec 4 2007, 04:25 PM
Post #152

Musafir

QUOTE(Bia @ Dec 4 2007, 02:24 PM) *
Simplu si cochet. Eu sunt impresionata atat de culoarea ochilor cat si de gene. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) As machia-o si eu.
Hai, Walpu, ca o sa ma misc mai cu talent si va pun poze. Iar o s-o iau pe sister la colorat. Ea, spre deosebire de cliente, sta sa-i fac poze...

Ah, multumesc mult Bia, ma simt magulita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) M-as lasa cu placere machiata de tine si de Walpu, amandoua aveti talent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu am machiat niste prietene si au fost foooarte incantate de prestatia mea, pacat ca nu am imortalizat momentul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
didilica
post Dec 4 2007, 04:42 PM
Post #153

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

QUOTE(lxn @ Dec 4 2007, 09:13 AM) *
Didilica mai are vesti de machiaj pentru noi?

Eu nu mai am noutati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Walpu a fost virusata duminica, asa ca n-a venit la intalnirea cu fetele, deci n-am avut ocazia sa o exploatez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar, pun eu mana pe ea!
Iar, ieri, am fost la tanti dermatoloaga, pentru o sedinta de curatare, asa ca urmatoarele 3 zile imi tratez mutra cu locoid, fucidin si altele din aceeasi gama, pana isi revine.

Ah, mi-am amintit, dermatoloaga tot ii dadea in sus si in jos cu Clinique, ca ar fi cele mai sigure produse, din punct de vedere dermatologic. Nu stiu daca era reclama ascunsa, ca nu mi-a justificat de ce afirma asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 4 2007, 05:09 PM
Post #154

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(rozy @ Dec 4 2007, 02:42 PM) *
bia...tu ai luat vreun curs ceva..sau e pura pasiune? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Dap. Am facut cateva cursuri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

QUOTE(lxn @ Dec 4 2007, 04:25 PM) *
Ah, multumesc mult Bia, ma simt magulita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) M-as lasa cu placere machiata de tine si de Walpu, amandoua aveti talent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu am machiat niste prietene si au fost foooarte incantate de prestatia mea, pacat ca nu am imortalizat momentul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esti din Bucuresti. Te prind eu la inghesuiala si ma pun cu pensulele pe tine.

QUOTE(didilica @ Dec 4 2007, 04:42 PM) *
Eu nu mai am noutati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Walpu a fost virusata duminica, asa ca n-a venit la intalnirea cu fetele, deci n-am avut ocazia sa o exploatez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar, pun eu mana pe ea!
Iar, ieri, am fost la tanti dermatoloaga, pentru o sedinta de curatare, asa ca urmatoarele 3 zile imi tratez mutra cu locoid, fucidin si altele din aceeasi gama, pana isi revine.

Ah, mi-am amintit, dermatoloaga tot ii dadea in sus si in jos cu Clinique, ca ar fi cele mai sigure produse, din punct de vedere dermatologic. Nu stiu daca era reclama ascunsa, ca nu mi-a justificat de ce afirma asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sunt foarte misto produsele Clinique. Ti le recomand si eu cu multa caldura. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
rozy
post Dec 4 2007, 05:52 PM
Post #155

Musafir

zuper bia!
daca nu-mi iese cu ingineria...imediat fac si eu cursuri si ma pun pe meserie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Dec 4 2007, 06:07 PM
Post #156

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(rozy @ Dec 4 2007, 07:52 PM) *
zuper bia!
daca nu-mi iese cu ingineria...imediat fac si eu cursuri si ma pun pe meserie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

fa rozy mama, fa ca mai apoi te prind EU pe tine la inghesuiala prin oras si te pun sa ma machiezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by geoo: Dec 4 2007, 07:00 PM

+Quote Post
rozy
post Dec 4 2007, 06:10 PM
Post #157

Musafir

my pleasure geo! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pe la 15 ani imi machiam si eu prietenele....intre timp s-au facut mari...si au invatat si ele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 4 2007, 06:31 PM
Post #158

Musafir

QUOTE(Bia @ Dec 4 2007, 05:09 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esti din Bucuresti. Te prind eu la inghesuiala si ma pun cu pensulele pe tine.

Hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am si imaginat in autobuz cu niste maini si pensule tabarand pe fata mea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Poate o sa ma machiezi o data, cine stie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Dec 4 2007, 07:10 PM
Post #159

Musafir

Si eu m-am controbait in traista cu pensule azi si am avut un pic de timp la smacluit. Desi multi dintre make up artisti nu recomanda machiajul in functie de imbracaminte, eu cam tin cont de asta, dar in limita in care imi sta bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03809m.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03808t.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03813m.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03810m.jpg)

+Quote Post
splendora
post Dec 4 2007, 07:37 PM
Post #160

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

walpu, ar trbui sa incepi sa faci videouri pe youtube ca sa vedem cum ajungi la rezultatele astea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 01:28 PM