IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
angeldust
post Mar 1 2009, 01:09 PM
Post #1501

Musafir

Fetelor, regret sa stric seria de poze superbe cu o poza horror, dar trebuie sa va arat ce am patit, pentru ca eu pur si simplu nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acu 2 zile dimineata cand sa ma machiez, am observat asa din senin un rid adanc de tot care imi taia jumatate din pleoapa la un ochi. Mi-am spus ca e imposibil sa imi fi aparut ditamani ridul peste noapte, si ca probabil e de la cum am dormit, asa ca nu l-am bagat in seama, am zis ca trece.
Ei bine, ieri la fel, azi dimineata la fel, era exact in aceeasi locatie, neschimbat, ditamai ridul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In plus, mai am si o iritatie la coltul ochiului ca si cum as fi arsa cumva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pun si o poza in caz ca nu ma credeti

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/horror.jpg)

Deci nu inteleg, cum de mi-a aparut numai la un ochi, si cum naiba asa peste noapte? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si mai ales ca naiba sa fac, ca arata horror asa pleoapa despicata in doua??
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Mar 1 2009, 01:12 PM
Post #1502

Musafir

Angel, ochiutii tai par putin umflati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca de la asta e. Ai dormi destul sau prea mult in ultimele zile? Eu mereu patesc sa faca cute ciudate ochii cand ii am umflati. Iritatia poate fi de la 100 de lucruri. Da cu putina crema de galbenele.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 1 2009, 01:52 PM
Post #1503

Musafir

Nasty! O fi de la vreuna din combinatiile de machiaj. Stabileste potentialii suspecti si elimina-i rand pe rand sa vezi de la ce-i. Intre timp, daca te mai trezesti cu ochii umflati si te ustura cumpara-ti niste kanamicina. Cred ca de la umflatura ochilor se creeaza cuta aia.

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 1 2009, 02:08 PM
Post #1504

Musafir

Ai grija sa nu fie de la pigmenti, pe mine ma terorizeaza olfactiv pigmenti. Ai patit asta cumva de cand te machezi cu cele de pe Acw, sa nu fie expirate cumva ? Eu zic sa mergi la doctor cand e vb de ochi nu trebuie pierdut nici un minut. Eu am patit sa ii am umfalti odata si medicul i a spalat cu o solutie si acum tin minte ce bine m am simtit dupa. Apoi mi a dat tratament, in 4 zile eram vindecata. Asa ca la doctor repede nu cred sa treaca de la sine eu am stat si tot asa credeam si mai rau ma deranjau.

+Quote Post
marioana
post Mar 1 2009, 02:56 PM
Post #1505

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Iritatia poate fi si de la retin-A daca folosesti, si eu am patit exact la fel, ca am dat din greseala cu mana dupa ce m-am dat pe fata cu rein-A. NIste unguent cu galbenele ar trebui sa rezolve problema.
Sa nu folosesti kanamicicna de capul tau, e antibiotic, si chiar daca iti rezolva problema acum, s-ar putea sa capeti rezistenta la el, si dupa nu o sa isi mai faca efectul cand chiar o sa ai nevoie.
Ochii umflati pot fi si de la mancat cu prea multa sare in ziua precedenta, asta favorizeaza retentia de apa.
De ridul ala ciudat nu stiu ce sa iti spun, daca nu trece in cateva zile, ar fi bine sa vorbesti cu un dermatolog.

+Quote Post
Jo
post Mar 1 2009, 03:36 PM
Post #1506

Musafir

Lost, zicea romi pe alt topic pe undeva. Fardurile/pigmentii nu expira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate doar nu-i priesc, dar de expirat nu cred ca e vorba.

+Quote Post
angeldust
post Mar 1 2009, 04:37 PM
Post #1507

Musafir

Eh, am dat cu kanamicina acu ce o fi o fi.

Iritatia tot ce se poate sa fie de la Retin

+Quote Post
romi79_2008
post Mar 1 2009, 05:51 PM
Post #1508

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Pe fuga, pana nu uit unii pigmenti nu sunt eye safe, adica nu sunt destinati ptr machiaj pe pleoapa
Fardurile mai expira...indeosebi daca pui pensula pe ochi, apoi inapoi pe fard , iar pe ochi, etc, ptr ca uleiurile si crema de pe ochia jung in fard ( dar in timp mult mai lung fata de un produs crema) , ideea e sa fia tenta la textura, miros pay-offul culorii daca nu mai e cea fost candva ...la gunoi
Pigmentii insa de obicei is mai usor de utilizat in conditii de igiena, adica eu folosesc ce ramaen pe capac, sterg capacul si gata, ce-i container nu s-a contaminat

+Quote Post
angeldust
post Mar 1 2009, 06:27 PM
Post #1509

Musafir

Am mai avut probleme cu ochiul asta si inainte de pigmenti daca stau sa ma gandesc, deci nu cred ca e de la ei. Este ori de la crema de ochi de la Ivatherm ori are ochiul meu vreo problema nelegata de nici un produs. Acu nu ma mai machiez vreo 2 zile si daca tot nu vad nici o imbunatatire ma duc la oftalmolog probabil. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 1 2009, 11:00 PM
Post #1510

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mai e crema care e mai buna decat kanamicina se numeste tobradex tot cu antibiotic e si inainte sa te cureti cu blefagel. Eu cand l-am intrebat pe oftalmolog de kanamicina mi-a zis ca nu-i chiar OK. Da' cel mai bine ar fi sa te duci la oftalmolog.

+Quote Post

185 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 08:01 AM