![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tobradexul e pt conjunctivita si alte afectiuni ale ochiului si e cu antibiotic si corticosteroizi, deci si mai periculoasa folosita de capul ei. Tobrexul are numai antibiotic, dar mai vezi cateva zile fara make up daca n-ajungi la medic.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Jo imi place FOARTE tare! Angel mai bine mergi la oftalmolog ca mie-mi pare o infectie |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu mai speriati fata degeaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu patesc sa mi se umfle ochii foarte des, atunci cand dorm prea mult sau prea putin, sau cand dau prea multa crema seara pe ei. Si n-am avut in viata mea vreo problema la ochi. Daca n-o doare, nu supureaza, nu nimic, nu vad de ce sa dea cu antibiotic. Mai bine isi pune comprese. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
e la fel azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu m-am mai machiat ieri si nu m-am mai dat cu nici o crema de ochi, nici cu Retin-A macar. Nu ma mananca, nu ma doare nu nimic. Doar ca arata horror (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Chestia cu roseatain coltul ochiului mi se mai intampla si mie! Nu stiu de la ce, dar trece in 2-3 zile. Linia aia de pe pleoapa, nu stiu... ai avut pielea uscata tare in zona aia?
Nu cred ca e ceva grav!Eu as spune sa dai cu crema de galbenele! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie mi se pare a fi mai mult o rana superficiala decat rid, asa ca nu te impacienta, da' n-ar strica o vizita la oftalmolog pt. linistea ta.
Mai incearca cu o crema hidratanta si grasa seara sau ulei de migdale, poate da rezultate. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa va spun ca nu am rezistat si m-am machiat putin azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar nu am folosit dintre chestiile noi decat primerul, in rest am folosit farduri vechi, sa fiu sigura.
Mon sa stii ca am inspectat de f aproape pleoapa si mi se pare si mie ca ar fi asa ca un fel de rana superficiala in interiorul acelui rid. Poate din cauza ca m-a mancat ochiul f tare acu 2 zile si m-am scarpinat destul de rau? Anyway, nu stiu nici un oftalmolog bun, ca as merge (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Intreab-o pe Walpu de vreun doctor, poate stie, ca ea zicea ca a avut probleme cu ochii.
Da' fiind o rana superficiala, probabil ca se vindeca in cateva zile, asa ca poate poti si fara doctor. Poate te-oi fi zgariat frecandu-te. Eu zic sa-l lasi balta pe Retin A asta, nici nu stiu ce e, da' poate ai pielea mai sensibila si nu-l suporta. Hai mai Angel ca n-ai cum sa ai riduri asa tinerica. This post has been edited by Master of Norules: Mar 2 2009, 10:19 AM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba sa stii ca eu am unu` si-s mai tanara ca angel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai riduri oricum am, uita-te sub ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sunt destul de pronuntate din pacate o mostenesc pe mama-mea si o sa ma ridez f devreme.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:57 AM |
|