IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 153 154 155 156 157 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
pitzigoi
post Mar 2 2009, 09:59 PM
Post #1541

Musafir

Vaaai, superbe walpu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , imi place ca au asa o stralucire aparte, probabil din cauza ca sunt lucrate in detaliu si cu multa rabdare, sau e doar talent. Ai un simt estetic aparte si se vede ca esti foarte atenta la detalii (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Mar 2 2009, 10:02 PM
Post #1542

Musafir

Jo, iubita, dupa 5 straturi de fdt si corector. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Clau (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

Merci, pitzi. Problema e ca acum nu prea mai reusesc sa-mi adun fata, nu stiu de ce si am considerabil mai multe lucruri de folosit. Probabil inca nu le-am descoperit potentialul. Atunci stiam f bine ce mi se potriveste si speculam mult pe produsele cheie.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 2 2009, 10:04 PM
Post #1543

Musafir

Macar stiai ...si probabil stii inca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu inca n-am gasit decat movul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fond de ten, pudra, bronzer, iluminator nu am gasit inca. De rujuri ce sa mai zic...

+Quote Post
Cindy
post Mar 2 2009, 11:40 PM
Post #1544

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, esti superba! Ca o papusa, cum a spus si Clau! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Altheea
post Mar 3 2009, 12:28 PM
Post #1545

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Eu le stiiiu! De multe ori am rasfoit topicul de la inceput unde sunt o gramada de poze cu machiajele lui Walpu. Inca din 2006! Ea este amfitrioana acestui topic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 3 2009, 12:34 PM
Post #1546

Musafir

Ce dor mi-a fost de pozele walpurgiene! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Daaa, acum esti cheala, batrana si urata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ce sa-ti spun!

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 3 2009, 01:42 PM
Post #1547

Musafir

Psihologii americani spun sa nu ne raportam la trecut ca imagine , e cea mai mare greseala sa luam o poza si sa o comparam cu una recenta, pt ca involntar in creierul nostru se produc niste complexe de care nu vom scapa usor si avem impresia ca imbatranim pe zi ce trece. Nu trebuie sa intram in concurenta cu noi pt ca din start avem de pierdut, si eu am poze de la 20 de ani , 18 in care se vede clar o schimbare , dar nu as mai vrea sa fiu tipa de atunci, chiar daca mai am si eu 2 fire albe, riduri de expresie la ochi, pe langa astea m am maturizat intr un mod de care sunt multumita, chiar daca atunci aratam mai bine nu aveam increderea si experienta pe care o am acum.
Walpu mie pozele imi creaza nostalgie si le evit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 3 2009, 02:36 PM
Post #1548

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Mi-am facut o pleasca de machiaj pe maro azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , 224 pare o pensulica f utila. Pun poze diseara cand le descarc (desi nu-s asa intunecate ca in realitate), dar voiam sa (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) pentru ca rezista impecabil fardurile, am deja 6 ore de cand am dat cu bidineaua si sunt intacte. Ce am facut diferit a fost sa nu mai aplic crema de ochi pe pleoapa superioara.

+Quote Post
strumfita
post Mar 3 2009, 03:02 PM
Post #1549

Musafir

Waw Walpu, ce machiaje superbe. Superb !!!! chiar mi-a fost dor de pozele tale , si poate mai intra si Pink ca si ale ei erau frumoase.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 3 2009, 08:01 PM
Post #1550

Musafir

Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
Lost, ai dreptate cu raportarea la trecut, cu nostalgiile, insa eu am impresia ca ce-am trait de una an jumate incoace, depresiile succesive si alte probleme au evidentiat anumite lucruri un pic inainte de vreme sau m-au marcat vadit pe chip, poate inainte de a realiza ce se intampla intr-un timp f scurt. Nu ma sperie batranetea sau degradarea trupului, insa anumite lucruri imi trezesc momente de angoasa, gandindu-ma ca nici macar n-am inceput poate drumul in viata pe care mi l-am dorit mereu.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 153 154 155 156 157 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:52 PM