IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 154 155 156 157 158 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
rozy
post Mar 3 2009, 08:08 PM
Post #1551

Musafir

Daca te consoleaza cu ceva,eu la 21 de ani ai mei am cearcanele pana la bot,mari si mooovvv si 2 ridulete sub ochi( se vad mai tare cand zambesc). Mi-am luat si eu odata anticearcan,dar tot se vedeau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Mar 3 2009, 08:11 PM
Post #1552

Musafir

Ia terminati cu vaicarelile la doojde ani ca daca ne-am lua dupa voi, o grupa insemnata de bantuitoare elady ne-am face sepuku instantaneu...
Etete la ele... Curat murdar (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 3 2009, 08:21 PM
Post #1553

Musafir

rozy si bulina, n-ati inteles ce-am vrut sa spun, pacat, nu-s atat de superficiala. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 3 2009, 08:23 PM
Post #1554

Musafir

Lasa walpu, it's ok (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
bulina
post Mar 3 2009, 08:47 PM
Post #1555

Musafir

Intelesai exact dar trebuia schimbata directia inspre care o luase topicu' (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nu-mi place prin balarii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

PS. dara nu credeai ca mi-as face sepuku ?? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by bulina: Mar 3 2009, 08:48 PM

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 3 2009, 10:13 PM
Post #1556

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Pleasca mai sus mentionata. Pitigoi, uite ca m-am cocotat mai sus cu banana aia, a iesit cam dramatic. Ah, si tot nu am destule pensule, m-am trezit in mijlocul actiunii ca nu am o pensula curata cu care sa blend.

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC07919.jpg)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC07913.jpg)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC07929.jpg)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 3 2009, 10:38 PM
Post #1557

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Waplu ce misto iti sta cu rujul ala rosu din ultimele poze. Nus mie mi se par ca te prind mai bine culorile tari decat cele pastel. E doar o parere.
Da ti-a iesit fain Clau, poate mergea alta culoare decat maroul ala inchis la coada ochiului. Nus daca e pensulica de vina da' se vede o schimbare de la ultimele machiaje la asta. Asta parca ti-a iesit mult mai bine decat anterioarele.
Si eu mi-am tras un machiaj azi, da nu mi-a placut cum a iesit si l-am radiat cu demachiant. Da' keep on trying sa vedem ce-o iesi pana la urma. Pe langa ca m-a fardat si fiica-mea azi cu mov si ei i-a iesit mai bine ca mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce ma pricep. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Depresiile duca-se fiecare are partea lui de depresii, dar probabil ca asta e un fel de dat piept cu viata si apoi devii mai puternic sau mai optimist sau ignori mai multe.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 3 2009, 10:41 PM

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 3 2009, 11:21 PM
Post #1558

Musafir

Claudia uite mie nu mi iasa in genul asta deloc machiajul, da ai treptate trebuie mult blending ca sa se vada trecerea dintre culori mult mai subtil, nu brusc. Eu le am bine cu explicatul la cate video uri pe youtube am vizionat dar practica e jale, de aceea evit sa mi fac dramatic, mai mult umbre. Mie imi plac mult culorile ce le ai folosit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 3 2009, 11:30 PM
Post #1559

Musafir

Clau, mie mi se pare ca a iesit foarte bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esti pe drumul cel bun.
Asa, ca offtopic, ce-aveti cu "iasa" asta? Corect e "iese" (el/ea iese nu iasa). Sorry ca ma bag, da` e ca o unghie pe creier, zau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 4 2009, 12:12 AM
Post #1560

Musafir

Clau, a iesit fooooarte bine, e fix ce trebuie (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Nu e dramatic deloc, dupa mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Daca e sa te iei dupa mine, eu cred ca e perfect (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 154 155 156 157 158 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:59 PM