IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Cindy
post Mar 4 2009, 12:47 AM
Post #1561

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, cat de bine inteleg ce vrei sa spui..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La mine sunt mai pronuntate. Dar nu e cazul! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Clau, imi place mult de tot in special a doua poza, au iesit clare culorile. Parerea mea: cred ca ti-ar sta si mai bine cu genele mai nuantate si la forma ochilor tai, un contur fin, poate putin prelungit.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 4 2009, 06:23 AM
Post #1562

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Clau (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , e asa de frumos machiajul si (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , iar n-ai zis ce-ai folosit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , please.

This post has been edited by bebe_maria: Mar 4 2009, 06:24 AM

+Quote Post
Altheea
post Mar 4 2009, 09:01 AM
Post #1563

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Si mie imi place tare tare machiajul, Clau! Este foarte misto, eu nu pot sa ma fac asa nici intr-o mie de ani! Si nu ma gandeam ca nuantele de maro arata atat de bine pe ochi caprui, eu ma feream in general. Si daca ma gandesc bine nici n-am nuante de maro.
Superb, esti o frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 4 2009, 10:20 AM
Post #1564

Musafir

Foarte misto, clau! Ce bine ar merge gel linerul meu brun la machiajul tau. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 4 2009, 10:24 AM
Post #1565

Musafir

Mai e nevoie sa spun ca si mie mi se pare f misto? Mai ales pe o piele bronzata, machiajul asta ar merge super!
In alta ordine de idei, ochii mi s-au dezumflat, mi-au trecut rosetile, ridul ala ciudat e tot acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu se mai vede asa tare pt ca s-au dezumflat ochii dar in mod cert e un rid :| God damn tre sa ma apuc de cautat ceva creme serioase antirid pt ochi

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 4 2009, 10:56 AM
Post #1566

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Mi-ati inveselit ziua, dragele mele! Imi dati curaj sa perseverez. Nu stiu cum de a iesit rezonabil sincer, eu tehnica clar inca nu am. Cred ca MAC 224 a pictat singura (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Maine vreau sa ma joc cu Swimming pentru prima oara.

Aveti dreptate, am tendinta sa pun ff putin rimel sau deloc pentru ca mi se jumulesc genele la demachiat si mi-e mila de ele...Si eu ma uitam ca ar fi mers niste gene false, dar nu pentru birou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si asa se holbau colegele mele la mine, va dati seama ca femeile pe aici nu se machiaza sau daca o fac mai bine se abtineau.

Bebe, am folosit MACuletele de toate zilele: Rice Paper; Signed,Sealed; Amber Lights si Twinks.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 4 2009, 11:33 AM
Post #1567

Musafir

Ia-ti un demachiant apa in ulei si nu se mai jumuleste nimic; si un rimel care nu usuca. Eventual risca-te vreo 2 saptamani cu ulei de ricin. It works. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 4 2009, 12:26 PM
Post #1568

Musafir

Angel acum trebuie sa devii 'best friend' cu ridul tau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce sa-i faci, si eu ma tot uit la poze de aproape si ma iau de cap, dar imi trece....Clau, cum adica 'femeile pe aici nu se machiaze' ?? Nu inteleg.

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 12:51 PM
Post #1569

Musafir

Adica le place mai naturel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cand se machiaza e dezastru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 4 2009, 01:17 PM
Post #1570

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

dap, pacat ca nu pot sa le fac poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:56 AM