IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Master of Norule...
post Dec 4 2007, 07:53 PM
Post #161

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

(IMG:style_emoticons/default/super.gif) machiajul de azi Walpu.
Si al tau Lxn imi place, ai o alunita langa ochi e tare faina si sexoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Dec 4 2007, 07:56 PM
Post #162

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

daaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) ce idee buna, splendora!!

mie mi-e tare lene dimineata, numai de fond de ten si bronzer nu as sta (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) . de aia o admir pe walpu!

oameni buni, poate sunt Gica Contra, insa mie machiajul miresei din pozele de mai inainte nu-mi place deloc. cel de la cununie e mult mai finut, dar cel de nunta e greu si incarcat zic eu. ma gandesc ca voi fi si eu mireasa si nu stiu inca ce sa cer make-up artistului (pe care nu l-am gasit inca, dar sper sa am noroc).

This post has been edited by claudia_electra: Dec 4 2007, 07:56 PM

+Quote Post
walpurgik
post Dec 4 2007, 08:18 PM
Post #163

Musafir

Girls, nici sa vreau n-am timp de video-uri. Si voi ati putea realiza multe lucruri numai sa indrazniti si sa aveti rabdare, treptat. Oricum pe pielea tanara, ies lucrurile destul de bine. Apropo, mi-a mai aparut un rid pe pleoapa inferioara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 4 2007, 09:17 PM
Post #164

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Haideti ca va fac eu niste video-uri pe Youtube (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca am si camera video. Sper sa iasa ceva in filmulet. Mai nasol e ca daca nu ai lumina buna nu se vede nimic, la fel si la poze. Haideti ca incerc zilele astea si ma tin de promisiune. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Acum, daca e cineva pe aici ce se pricepe la filmat/fotografiat sa ne dea si noua niste ponturi.

+Quote Post
rozy
post Dec 4 2007, 09:30 PM
Post #165

Musafir

eu taman ce am incercat treaba cu fard portocaliu pe cearcane mov (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
intr-adevar...acopera mai bine decat cu o pudra galbejita..dar sa vad maine...ce fel se vede la lumina zilei....sa nu ies pe strada cu niste obloane portocalii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
bia...cred ca cel mai bine ar fi sa filmezi ziua in balcon sau langa geam...ca sa nu se modifice culorile de la neon sau o lumina prea chioara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 4 2007, 09:45 PM
Post #166

Musafir

Ptiuuu, Walpu, m-ai dat pe spate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Genial machiajul, eu n-am curaj inca sa le fac asa de intense, tocmai ce spuneam ca nici nu obisnuiesc sa-mi dau cu fard. Oricum, ai niste ochi superbi, stiu, stiu, am mai spus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Miss, ma crezi ca eu nu stiam de alunita, cred ca eram prea obisnuita cu moaca mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , si ca in pozele pe care le-am postat aici am vazut-o? :morderas:

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 5 2007, 10:57 AM
Post #167

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Bia cred ca e ca la poze ,cred ca tre ' sa cada lumina zilei de preferat pe obiectiv. Drept sa zic eu sigur o sa ma uit ca oricum chiar daca nu ma machiez decat rareori, imi place sa vad machiaje si cum se fac.

+Quote Post
katy87
post Dec 5 2007, 11:17 AM
Post #168

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

wow!walpu imi place cum te-ai machiat.

+Quote Post
Cindy
post Dec 5 2007, 07:44 PM
Post #169

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(katy87 @ Dec 5 2007, 01:17 PM) *
wow!walpu imi place cum te-ai machiat.

Dap...desi nu stiu cat este machiajul sau este doar Walpu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 13 2007, 05:55 PM
Post #170

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Ca tot se vorbea de smoky. Cand vreau unul discret mi-l fac asa:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/crop4elady2.jpg)
si per total arata cam asa:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/crop4elady.jpg)

+Quote Post

185 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 01:49 PM