![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu ma rog mereu sa spuna ce culori folosesc, eventual si pensule sau o mica descriere a modului de lucru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi fetele! ma bucur ca va place (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Jo, am pus ceva roz ca highlight, ciudat stiu, si mie mi s-a parut dupa; Nu prea am un fard ok de highlight, am shroom(mac) dar nu mai imi place de nici o culoare.Poate o sa-mi iau si eu vanilla
La mine nu a fost nustiuce tehnica: am aplicat, cu pensula 239 mac, verde pal pe jumatate de pleoapa si mov pal pe cealalte jumatate de pleoapa. Apoi am omogenizat cu pensula 224 de la mac movul din pliu, l-am dus putin peste verde si locul unde se intalnesc cele doua culori. Jos, pe langa gene, cam la fel. Apoi am aplicat highlighter sub spranceana, creion mov sus si jos si apoi rimel. Walpu, foarte frumos ca deobicei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Linerul e ala de la clinique? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
M-am molipsit si eu si mai nou seara ma uit la cate un tutorial pe makeupageek.com (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E o fata tare simpatica acolo, Marlena, si deja am invatat o multime de trucuri insa introducerea am citit-o aici. E fain sa vezi rezultatul final dar CUM ati ajuns acolo e necunoscuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pozele sunt facute dupa 14 ore, deci ignorati fardul un pic cazut. Am folosit un fard verde Sephora, un verde mai deschis Seventeen si cel galben e Radiant.
(IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01902_edited-1.jpg) (IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01903_edited.jpg) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu am un galben frumos, as trage si eu un machiaj cu galben si mov (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cred ca trebuia omogenizat mai bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Linerul e ala de la clinique? Da. Am tot experimentat cu pensula BB, dar nu pot sa trag linie subtire cu ea si pace. O sa incerc cu pensula de sprancene. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-ar placea si alte culori, verde sau mov. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
ooo...verde sau mov (IMG:style_emoticons/default/finger.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ooh, ce a fost cu degetele alea?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi crezut ca e degetul mare ridicat, ca pentru OK (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, Wal, acum facem invers eu cu mov si pitzigoi cu verde. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da-ne idei, Wal, si noi executam.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:21 AM |
|