IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 159 160 161 162 163 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
bebe_maria
post Mar 7 2009, 12:20 AM
Post #1601

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu ma rog mereu sa spuna ce culori folosesc, eventual si pensule sau o mica descriere a modului de lucru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 7 2009, 01:42 AM
Post #1602

Musafir

Mersi fetele! ma bucur ca va place (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Jo, am pus ceva roz ca highlight, ciudat stiu, si mie mi s-a parut dupa; Nu prea am un fard ok de highlight, am shroom(mac) dar nu mai imi place de nici o culoare.Poate o sa-mi iau si eu vanilla

La mine nu a fost nustiuce tehnica: am aplicat, cu pensula 239 mac, verde pal pe jumatate de pleoapa si mov pal pe cealalte jumatate de pleoapa. Apoi am omogenizat cu pensula 224 de la mac movul din pliu, l-am dus putin peste verde si locul unde se intalnesc cele doua culori.

Jos, pe langa gene, cam la fel. Apoi am aplicat highlighter sub spranceana, creion mov sus si jos si apoi rimel.

Walpu, foarte frumos ca deobicei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Linerul e ala de la clinique?

+Quote Post
Cleo
post Mar 7 2009, 03:01 AM
Post #1603

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

M-am molipsit si eu si mai nou seara ma uit la cate un tutorial pe makeupageek.com (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E o fata tare simpatica acolo, Marlena, si deja am invatat o multime de trucuri insa introducerea am citit-o aici. E fain sa vezi rezultatul final dar CUM ati ajuns acolo e necunoscuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amailhik
post Mar 7 2009, 09:42 AM
Post #1604

Musafir

Pozele sunt facute dupa 14 ore, deci ignorati fardul un pic cazut. Am folosit un fard verde Sephora, un verde mai deschis Seventeen si cel galben e Radiant.
(IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01902_edited-1.jpg)
(IMG:http://i610.photobucket.com/albums/tt184/amailhik/DSC01903_edited.jpg)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 7 2009, 11:12 AM
Post #1605

Musafir

Imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu am un galben frumos, as trage si eu un machiaj cu galben si mov (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cred ca trebuia omogenizat mai bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 7 2009, 12:10 PM
Post #1606

Musafir

QUOTE(pitzigoi @ Mar 7 2009, 01:42 AM) *
Linerul e ala de la clinique?

Da. Am tot experimentat cu pensula BB, dar nu pot sa trag linie subtire cu ea si pace. O sa incerc cu pensula de sprancene. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-ar placea si alte culori, verde sau mov. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 7 2009, 02:38 PM
Post #1607

Musafir

ooo...verde sau mov (IMG:style_emoticons/default/finger.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 02:47 PM
Post #1608

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ooh, ce a fost cu degetele alea?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 7 2009, 02:53 PM
Post #1609

Musafir

O fi crezut ca e degetul mare ridicat, ca pentru OK (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
amailhik
post Mar 7 2009, 05:26 PM
Post #1610

Musafir

Ok, Wal, acum facem invers eu cu mov si pitzigoi cu verde. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da-ne idei, Wal, si noi executam.

+Quote Post

185 Pages V  « < 159 160 161 162 163 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 01:21 AM