IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 161 162 163 164 165 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Lexie
post Mar 8 2009, 11:29 PM
Post #1621

Musafir

Jo, a fost un alb sidefat fin, nu prea se vede in poza. Nu am si nu folosesc deloc culori mate pentru ca mi se par... fade, nu-mi scot in evidenta ochiul. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Angel, te anunt ca am pensat sprancenele astazi. dar orice le-as face, ele sunt scurte de la natura si am dat cu ceva creion prin ele, aratau ok, dar de lungit codita sprancenei cu creionul nu-mi place cum iese, se vede totally fals (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La tine arata natural, la mine se vede aiurea de la o posta.

Iaca diferenta: (ignorati ochii nemachiati din poza 2)

Inainte:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_2525.jpg)

Dupa:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_2658.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 9 2009, 03:16 AM
Post #1622

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Salutare! Am cazut si eu in cap pe forum dupa 1000 de ani. Ma mai primiti? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Imi plac mult machiajele din ultima vreme. ma bucur ca au aparut si alte fete care posteaza machiaje. Pana nu de mult eram doar cateva.
Eu si Walpu parca ne-am inteles. Cand pune una o luna-doua, cand cealalta! Trebuie sa fiu mai perseverenta.
Lexule, imi place mult cum iti sta cu tus! Nu cred ca te-am mai vazut... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine, stii ca eu am o obsesie cu tusul. Fiecare cu pasarelele lui...

+Quote Post
angeldust
post Mar 9 2009, 10:07 AM
Post #1623

Musafir

Hai bre ca io nu cred ca s-ar vedea asa fals, daca alegi o nuanta potrivita. E mai greu la tine ca esti bruneta si nu prea stiu ce creion sa iti recomand. In mod clar unul negru nu-i bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 9 2009, 10:46 AM
Post #1624

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ce zambet dulce are Pitigoiul nostru (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
Lexie
post Mar 9 2009, 11:47 AM
Post #1625

Musafir

Am incercat cu un creion maro-gri, se vede aiurea, se observa ca-i creion acolo. Sunt chiar asa urata daca-mi las sprancenele cum sunt? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu stiu ce sa le fac, nu cresc mai lungi de atat spre codita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 9 2009, 12:07 PM
Post #1626

Musafir

Da nu am zis ca esti urata asa domle, ziceam doar ca ti-ar schimba fizionomia in bine mai mult decat iti imaginezi daca ai reusi sa le desenezi putin.
Poate la tine merge mai bine varianta cu fard special pt sprancene decat cu creion (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 9 2009, 12:18 PM
Post #1627

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lexie, mie mi se pare mai bine cum ti-ai conturat acum sprancenele, nu mai sunt firele lungi. Eu te sfatuiesc sa aplici fard de sprancene, o sa iti vina mai usor sa umpli spatiile goale. Nu te-ai uitat le pozele ce le-am pus, ca au fost in special pentru tine? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mie mi se pare ca va asemanati si la sprancene.

Jo, nu e din cauza luminii nicicum. Uitati-va la videoclip, va somez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sa vedeti cat de misto e machiata. Il difuzeaza extrem de des pe canalele de muzica. Dar nu va uitati pe youtube, ca acolo sunt redate ca naiba culorile.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 9 2009, 12:43 PM
Post #1628

Musafir

Clau, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Lexie, si eu am probleme cu sprancenele, nu-mi vine sa le umplu cu nimic, dar cand merg la vopsit, cam o data la 2 luni ma schimba complet, in muuult mai bine, cel putin pentru cateva zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , pana se mai vede putin si pe piele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca vopseaua nu ma tine decat maxim 2 sapt. In rest ar trebui sa le umplu cu creion sau fard. E si chestie de obisnuinta, azi un pic, maine iar un pic, si tot asa.O sa vezi ce diferenta in bine va fi.
Eu mai am mult pana sa ajung la o spranceana gen angel sau walpu, parca nu ma lasa mana sa pun creion (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) dar treptat o sa ajung si eu acolo.

+Quote Post
Lexie
post Mar 9 2009, 12:54 PM
Post #1629

Musafir

Cu creion chiar nu cred ca o scot la capat, dar o sa incerc cu placere cu fard, sper sa gasesc o nuanta potrivita. Sprancenele mele mi se pare ca au o culoare pentru care nu gasesc usor o nuanta care sa le ajute sa arate mai normal.

Sweet, mie nu mi se pare ca seman cu Amy (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Machiajul si ochii ei sunt tare frumosi, dar pentru mine ar fi un machiaj prea puternic. Poate doar in joaca sa incerc ceva de genul, candva.

+Quote Post
angeldust
post Mar 9 2009, 01:25 PM
Post #1630

Musafir

Chiar am remarcat si eu machiajul lui Amy sa stii, chiar ieri ma gandeam ca ce misto e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nici mie nu mi se pare insa ca Lexie seamana cu ea

+Quote Post

185 Pages V  « < 161 162 163 164 165 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 03:07 PM