![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, nu prea le am eu cu fardurile neutre dar imi place cum a iesit, e un look de zi dragut, esti mumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) parca iar nu te-ai dus destul in sus (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Walpu si noi avem panasonic lumix( nu cu el fac pozele de pe forum) parca nu imi place prea tare de el. O sa-ti dau pe mess niste poze facute cu el. Clau, contrast nu e un albastru de fapt? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Claudia machiajul e superb si tu esti mai frumoasa ca oricand (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ti-a iesit ff bine, ai o mana super (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) ba da, contrast e albastru inchis, vedeti si voi ce aberatie de aparat foto am de nu se vede asta... iar swimming intr-adevar a devenit foarte cumintel cand am blenduit cu contrast.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Poate fac ceva gresit cum spuneai tu, insa mi se pare ca sterge putin fdt si eu tocmai in zona aia as avea nevoie de acoperire. Si mie mi se pare la fel, ca daca dau cu blush stric acoperirea oferita de fondul de ten. Ca sa nu mai spun ca, din nepricepere (si nepasare, e drept, ca as putea sa ma informez) reusesc sa imi pun atat de mult pe fata ca parca sunt gata sa intru pe scena la teatru, in rol de bufon sau cetatean turmentat. But then again, eu am doua maini stangi, asa ca nici nu ma mira. De aia nu imi mai aplic deloc, motiv pentru care am un look cam palid, de cele mai multe ori. Va admir pe toate pentru machiajele pe care le faceti, ca mie mi se pare tare dificil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu ma uit aici si imi vine sa ma dau cu capul de monitor!
Intr-o criza de feminitate a mea, mi-am cumparat un fond de ten! 20 de euro, care stau linistiti la oglinda in baie , pentru ca nu am nici cea mai vaga idee cum se aplica, si nici macar nu am chef! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M-am dat odata, si dupa ceva timp, mi se vedeau asa de bine zonele cu piele uscata si crapata asa, ca am zis ca io a 2-a oara nu mai pierd timpul ca sa arat ca o bucatica de pamant din desert (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Scuze ca m-am bagat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fata draga, crema hidratanta,apoi fond de ten. Pt ce tip de piele ti l-ai luat?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
CE? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pardon...POFTIM? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca imi zici cand te duci acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce machiaje faine v-ati facut Jo, Walpu si Claudia.
Are dreptate Walpu, din ce in ce mai fain te machiezi Clau, asta mi se pare ca te prinde ce-l mai bine dintre cele care le-ai pus pana acum. Cred ca ti-ar sta bine si cu o combinatie de albastru pruna, dar stiu ca nu esti fan albastru. Asa-i in primele luni nu prea mai ai timp de nimic Clau, poate nici chef ca de multe ori esti obosita da' apoi incet incet exista timp daca vrei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) MoN. Albi, don't worry, si eu imi cumpar fond de ten o data la un an ca sa am ce arunca dupa ceva vreme ca vad ca nu-l arborez. Acum tocmai ce mi-am luat unul bio si imi dau cu el cand imi aduc aminte, deocamdata nu am intentia de a-l azvarli, mi se pare lejer si natural.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:37 PM |
|