![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, ba sa stii ca (cacofonie) conteaza foarte mult si pensula. Daca ai doar una singura nu prea-ti dai seama, insa daca experimentezi cu mai multe da.
Ca sa iti dai seama cum aplici blush-ul pur si simplu razi, in modul asta se evidentiaza pometii. De acolo se incepe aplicarea. Acum... sa iti zic si in ce directie mergi nu pot, pentru ca e foarte importanta forma fetei. Iar aici poti sa folosesti link-ul pus de lost. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Pai... albi, e. Cele pentru ten gras sunt facute sa absoarba/stopeze producerea sebumului - e clar ca la un ten uscat il va usca si mai tare. Faza asta nu am mai auzit-o, stiam doar ca sunt oil-free, ptr ca in cazul unui ten combinat-gras produsele care contin uleiuri "clogs the pores"(imi scapa in romana) si e preferabil sa le folosesti pe cele pe baza de apa In privinta aplicatiei...jucati-va cu ele, urmareste un clip doua, pe youtube si pe urma in fata oglinzii, doar asa poti invata, teoria e una practica e alta Eu imi cunosc blushurile prin urmare stiu intensitatea fiecareia si cat sa iau pe pensula.Ptr mine orice pensula de fata e buna, daca totusi e prea mult pe fata si nu mai e timp ptr sters si reaplicare , ia pensula cu pudra si omogenizeaza pana fardul de obraz isi pierde din intensitate Eu aplic fardul de obraz cam in 2 feluri: am fata mai rotunda, deci fac contur in"the hollow of my cheeks" sug obrajii si in gaurile ce se formeaza aplic un fard de obraz mai maro mat, il omogenizez bine, deasupra lui vine culoarea pe lungimea cheek bones, si deasupra dinspre ochi spre fardul de obraz si pe apple of my cheeks highlighter Al doilea mod il folosesc doar vara cand sunt bronzata, atunci aplic putina culoare(peachy de obicei) pe apple of the cheeks si putin highlihter |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo am zis mai sus de maner ca nu ar conta , in schimb pensula trebuie sa fie buna, uita te la ultimul rand scris de mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am experimentat pe pielea mea ca e diferenta intre ele doar preturile nu difera degeaba. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, eu am observat pe pielea mea si a fostei colege de apartament. Ea avea tenul normal spre uscat, eu il am gras. Pe vremea aia foloseam dream matte mousse, si pt mine era foarte ok. Ei in schimb ii usca tenul extrem de tare. Si stiu ca mai pateam la fel la inca un fdt, nu mai stiu exact cum se numeste. Mai si citisem pe undeva parca chestia asta, dar mai demult, chiar nu-mi aduc aminte unde. Plus experientele cu diferitele fdt-uri pe care le posed. La unele tenul devine lucios dupa 1-2 ore, la altul dupa 6-7, si toate sunt oil-free si destinate tenului gras, deci banuiesc ca mai conteaza si alte substante.
Conteaza si manerul Lost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (vezi diferenta kabuki - pensula normala) Precum conteaza si de unde il tii (pentru ca faci o miscari diferite in functie de locul in care tii pensula). |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor imi ziceti va rog cum ii zice la primelul ala nu Urban Decay cel mov, ati postat pe aici o poza dar caut ca nebuna si nu am gasit ?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC07738.jpg)
Astazi. Si mai in detaliu: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC07747.jpg) Maine ma pensez, asa ca scuzati sprancenele neingrijite. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, Urban Decay Primer Potion se numeste.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata am gasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
era vb de too faced : (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/swatch20036_l.jpg) acum care e the best Urban Decay sau cel din poza Too Faced (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma bucur ca te ai reintors pink (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multe zic ca too faced, fiindca UD usuca pielea un pic. Eu am too faced si lumene. Sunt ok amandoua.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica ambele ar fi cam la fel. Diferenta e ca Too Faced il gasesti si in Romania.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:57 PM |
|