![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Pitigoi, ultimele 2 machiaje mi se par cele mai reusite din cele postate de tine, poate pentru tine e insesizabil dar mi se pare ca ai progresat nu gluma. Imi plac tot mai mult cum arata sprancenele, incearca un liniat subtire pe negru peste machiaj pe pleoapa superiaora . Un fard de obraz schimba f mult, in bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si un gloss cu contur pe partea exterioara a formei buzelor le-ar face mult mai pline si mai voulptoase
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ce frumusete de machiaj (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)
This post has been edited by claudia_electra: Mar 14 2009, 09:45 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Uitasem, scuzatui daca mai e cazut/intins. L-am facut pe la 2 si mi-au cam lacrimat ochii de la lentilele astea nesuferite!
Am folosit: Baza de machiaj EFNY, Creion negru, Fard negru si gri Artistry, Fard galben Crazy Priorities, Mascara MUFE, mascara Artistry, creion alb Sephora. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, mersi, ma bucur daca zici ca am progresat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sprancenele sunt la fel de varza in continuare, nu stiu cu ce sa le umplu, am doua creioane, doua farduri si tot nu-mi plac..... tre sa-mi iau pentru pleoapa de sus un tus negru, face minuni. Cu blushul iara nu sunt prea prietena, nu stiu de ce, la fel si cu produsele pentru buze. Dar am vreme, ajung si eu ca pinku' in vreo 3 luni, vedeti voi daca nu (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Pink, ce sa zic, foarte frumos, te stii nu gluma (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pitzigoi, imi place la nebunie burgundy ala! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De fapt sunt foarte misto culorile folosite, asa sparkling.
Pink, ireprosabil machiajul! This post has been edited by sweet_girl: Mar 15 2009, 02:35 AM |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, sunt pigmenti mac (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de fapt mostre, ca n-am bani sa dau 18$ pe un pigment mare si apoi sa ma trezesc ca sta pe raft. Cel visiniu e superb, dar e mat...mi-am luat si rosu aprins mat, trebuie sa-l incerc intr-o zi cu soare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asta e burnt burgundy? Sa ma uit si eu de el, imi place mult de tot cum se vede la tine. Asa e si in realitate sau..plus efect de lumina/blitz etc.?
off topic: Ce pitzigoi de noapte esti, mereu apari la ore din astea tarzii nocturne! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e burnt burgundy, e visiniu inchis de tot si mat. Depinde cu ce il asortezi, poate parea si visiniu-movuliu inchis si depinde si de cantitatea pe care o folosesti si cat de tare il omogenizezi. O sa-l incerc si ud o data cand ies seara. Pozele seamana in proportie de 70-80% cu realitatea.
Imi place sa stau noaptea tarziu, e liniste si pace (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu pasare de noapte. Nu am somn... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:10 PM |
|