IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
pitzigoi
post Mar 17 2009, 04:00 PM
Post #1741

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu se vede mare lucru in poza cu machiajul dar am zis sa o pun oricum.
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Mar 17 2009, 04:02 PM
Post #1742

Musafir

ce mi-ar placea mie sa am una din fetele astea de pe acest topic vecina sau colega de servici:) si sa le las sa incerce in fiecare dimineata ce vor ele pe ochii mei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 17 2009, 04:10 PM
Post #1743

Musafir

Dupa spusele lui pink, tre sa fac 200 machiaje pe alte persoane, deci mi-ar placea sa am vecine pe care sa le mazgalesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 17 2009, 05:25 PM
Post #1744

Musafir

Bulina, e total altfel cand machiezi pe altcineva. Mie de ex, mi-e foarte usor pe pleoapele mele, insa cand mai incerc pe cate o prietena ma ia cu transpiratii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 17 2009, 06:08 PM
Post #1745

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

walpu e ca o zana, imi place mai mult cum iti sta cu gloss in culori palide vs ceva mai puternic

pitzigoi hai sa te citez ''te stii'' si tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azi am decis ca musai sa ma scol la 5.30 in loc de 6 ca n-am timp sa mai blenduiesc culorile cu pensula nu stiu care si sa fac V-uri si umbre si ... samd (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ati vazut ce mi-ati facut?
si ma tot pregatesc sa-mi pun poze insa nu stiu cum va faceti poze asa clare ca mie nu-mi ies (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 17 2009, 06:11 PM
Post #1746

Musafir

Cleo, mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu pozele le fac cu blitz si cu macro, tin aparatul la 20 cm de ochi si apoi le tai si ramane doar zona cu machiajul.Apoi iti faci cont pe photobucket, le incarci acolo si iei linkul si-l pui pe forum. Asteptam pozeleeeee (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 17 2009, 06:16 PM
Post #1747

moderator

ihihihi e clar ca tu nu vezi pozele mele de la gastronomie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca faza cu photobucket-ul o stiu insa mie cu macro cu si fara blitz nu-mi ies nici pe departe culorile zglobii (pastelate nu va imaginati grozavenii) ca-n realitate si de-acolo si dilema. Mi-am facut in vreo 2-3 dimineti cand ma declaram multumita de rezultat insa poza era tare palida.

+Quote Post
Jo
post Mar 17 2009, 06:19 PM
Post #1748

Musafir

CU blitz Celo, cu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faci mai de la distanta cu macro si dupa aia faci crop. Ca daca faci de aproape se "arde" poza - adica iti iese prea alba.

+Quote Post
Cleo
post Mar 17 2009, 06:40 PM
Post #1749

moderator

mai fac maine o incercare. danke (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

+Quote Post
bulina
post Mar 17 2009, 07:09 PM
Post #1750

Musafir

Jo, stiu io ezact ce si cum ca am facut si io si pe altele si pe mine...

Ideea este ca mie-mi place sa stau asa la bibilit, foarte ma relaxeaza si in general nu am timp...
M-am dus la mall intr-o pauza de pranz si o ora a lucrat una pe mine, in extaz am fost. M-a demachiat cremuit si machiat de la A la Z. Am cumparat un ruj la sfarsit care de fapt dupa el ma dusesem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 03:32 AM