![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa zic si eu despre ochii albastri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pitzigoi, SUPERB machiajul! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Vreau si io de mult timp o paleta d-aia de la Coastal numai ca nu mi merge cardul la cumparaturi online . Cred ca trebuie sa ma ia cineva de mana sa ma duca la ING sa-mi fac un card....
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pun si eu insa nu ma certati ca nu se vede mai nimic si desi machiajul e vizibil nu e nici tipator dar nici asa palid ca-n poze. La munca port ochelari si se asorteaza cu ceva mai tare + lumina de neon
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_1430-2.jpg) ;(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_1433-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow, ce piele misto ai!
L.E. Ai micsorat pozele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pitzigoi, tare bine te prinde albastrul. This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2009, 11:25 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos Cleo, nu pot sa nu ti laud parul, imi place cum iti sta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu nimeresc dimensiunea potrivita, stai ca ma mai joc
mi-am facut parul putin cu curling iron si pe langa luciul de la henna se adauga si de la masinarie |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai eu zic sa le lasi la dimensiunea marita, se remarca pielea misto..
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Celolicaaaa, ce draguta esti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-as lipiciosi imediat de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De machiaj nu prea pot sa-ti zic mare lucru, ca nu prea se vede (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Incearca sa faci pozele cu macro, la aproximativ 30cm de fata (sau cu manual focus mai bine, si sa setezi focus-ul la 30 de cm, asa esti sigura ca nu focalizeaza aiurea), cu blitz si in lumina artificiala, asa se vad mai bine culorile (ai grija sa schimbi si white balance-ul, daca nu e setat pe auto), si apoi sa faci crop doar la ochisor.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
macro este, ca-i acelasi setting ca la pozele pt mancare si alea ies frumoase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa mai incerc zilele astea sa vedem oare unde m-a intreab Althe de MAC? ii arata swatch-urile acolo |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Feteleee, mersi pentru aprecieri, sunteti dragute foc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ma bucur ca va place (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E cam greu de lucrat cu fardurile albastre, m-am tot mazgalit, am mai corectat, am mai pus peste, etc. La ochii caprui(scuzati cacofonia) merg bine majoritatea culorilor, dar si la alti ochi; depinde cred si de proportia folosita. Dati-mi niste exemple ce culori nu merg cu ce ochi, eu nu inteleg......eu sunt de parere ca merge orice la orice, dar conteaza cu ce se combina si in ce proportie. Cleo, ai un ten de admirat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) machiajul cu ce culori l-ai facut?Mai asteptam pozici cu machiaje, nici eu nu am stiut la inceput cum sa le fac. (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/a8-1.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/al0.jpg) (poza mai ok) de aici am folosit culorile, primul verde de pe randul 2 si de la albastre: al3lea si al4lea, si am pus si putin pigment steel blue ca fara nu prea mi-a iesit blendingul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:22 AM |
|