![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pitzigoiu, nu e vorba ca nu merg culorile, ca poti sa-ti pui pe pleoapa ce vrea muschiul tau. Insa unele culori complimenteaza culoarea ochilor tai, altele mai putin, altele deloc.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dati-mi exemple, ca nu inteleg, serios, cred ca sunt pareri personale si pun pariu ca si culoare ce nu-ti complimenteaza ochiul tau se poate incorpora intr-un machiaj...poate ca am eu ceva cu regulile, dar nu-s chiar batute in cuie.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite pe mine de ex. nu ma avantajeaza verdele deloc (am ochii verzi) - it just doesn't make my eyes pop. Bineinteles, daca e combinat cu ceva nuante de rosu (nu va ganditi neaparat la rosu, ci varitatii - roz, portocaliu chiar pana la un maro cu reflexe) se schimba situatia, pentru ca rosu este complimentar culorii verde. Ma rog, e vorba de teoria culorii aici, poti gasi pe net mai aprofundat.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se poate spune ca nu te avantajeaza o culoare nu te avantajeaza anumite nuante ale culorii respective. Ex: pe mine albastrul mediu deloc nu ma avantajeaza in schimb cel midnight da, verdele deschis ma face sa arat bolnava, in schimb nuanta verde inchis ma prinde de minune. Movul mediu nu merge , liliachiu mov deschis sau inchis da. Asta e parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Corect (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Deci nu putem elimina de tot o culoare, poate un ton al culorii respective...sau o anumita combinatie.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa cred si eu, ca e vorba de tonurile culorii care ti se potrivesc sau nu. Eu cu albastru deschis, mediu nici nu ma gandesc sa incerc ceva, stiu clar ca nu ma avantajeaza. Insa ma tenteaza cum a zis lost un albastru midnight asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Offtopic: Mie Cleolica imi aduce asa bine aminte de matusa-mea sora lu taica-miu, care nu mai e printre noi din pacate. Foarte bine aduce la trasaturi si la par si la tot. Stiu ca o foarte admiram cand eram mica si eu si toata lumea de altfel, a fost si manechin pe perioada comunista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mi-am tras si eu un machiaj intr-un fel putin diferit la fiecare ochi sa vad cu care imi sta mai bine. Pana la urma am sters coada si am ramas la cel cu cel de la ochiul stang. Da imi place a lot fard-ul care mi l-am luat si-l estompeaza bine pe verzuliul care nu stiam cu ce sa-l combin.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016243-1.jpg) This post has been edited by Master of Norules: Mar 19 2009, 02:11 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata bine , dar neterminat cumva, parca lipseste un contur cu creionul si niste rimel.
Si in sprancenele tale m-as baga putin cu creionul of corz, mica mea obsesie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dupa ce le-am jumulit Angel mai mult decat vroiam se cheama ca mi-am facut-o cu mana mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , acu' astept sa creasca sa le dau o alta forma ca pe mine ma dispera sprancenele subtiri. Rimel am dat, da' poate prea putin, culorile sunt mai tari in realitate. Si creion chiar nu am sa se potriveasca la machiajul asta, tre' sa-mi cumpar da' habar n-am ce culoare.
I'm beginner asa ca accept orice sugestii de imbunatatire. Cleolica mie mi-ar place sa te vad mai colorata machiata cred ca ti-ar sta super cool. This post has been edited by Master of Norules: Mar 19 2009, 01:48 PM |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O linie subtire de tus negru?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:35 AM |